Cum ne avantajeaza pantalonii crop

Moda reprezinta, de cele mai multe ori, o expresie artistica, o materializare a unui concept individual sau colectiv despre estetic. Astfel ca trendurile tind sa nu mai urmareasca o complimentare a siluetelor sau a personalitatilor, alegand, in schimb, complimentarea unor viziuni artistice.

Totusi, exista anumite exceptii si anumite piese vestimentare care ne dovedesc ca pot recunoaste atat importanta pastrarii trendurilor, cat si a folosirii acestora in avantajul nostru. Iar pantalonii crop se numara printre piesele clasice care pot pune in evidenta diferite tipuri de silueta, dar si de stiluri personale, iar avantajul principal al acestora este crearea efectului de centimetri in plus in inaltime.

Daca, de cele mai multe ori, pantalonii evazati nu avantajeaza persoanele petite, un model crop ( cel care nu acopera glezna ) poate fi purtat indiferent de inaltime. Pentru a spori efectul, este indicata alegerea unui model cu talie inalta si asortarea cu o a doua piesa cu un croi cambrat sau drept. Daca bluza sau camasa aleasa are un croi amplu, putem urma exemplul Oliviei Palermo sau al lui Ralph Lauren, alegand sa o purtam cu terminatia sub talia pantalonului.

pantaloni-crop-evazati pantaloni-crop-evazati pantaloni-crop-evazati Ralph Lauren Pre-Fall 2016

Pantalonii crop office, cu un croi drept sau conic, pot fi purtati atat cu balerini cat si cu pantofi cu toc. Pentru a spori efectul de silueta inalta, stilistii recomanda o pereche de pantofi nude fara bareta in jurul gleznei. Acest model de pantalon este usor de asortat si pastreaza stilul clasic al tinutelor de birou, aducand, in acelasi timp, un accent modern.

pantaloni-crop-office pantaloni-crop-office pantaloni-crop-office pantaloni-crop-office

pantaloni-office-sense pantaloni-office-sense

Atunci cand modelul o permite, pantalonii crop pot fi purtati cu terminatia rasucita. Acest lucru il putem face atunci cand este vorba despre o croiala conica, in special cu jeansi si pantaloni casual, asa cum exemplifica Ralph Lauren. Trendul in cauza este abordat cu usurinta in tinute urbane datorita notei relaxate pe care o aduce outfitului. Pentru a inclina, insa, balanta spre o tenta office, putem asorta cu un sacou si o pereche de mocasini sau loafers.

pantaloni-crop-suflecat   Ralph Lauren 2017 Spring

pantaloni-sense  pantaloni-office-sense

 

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.