Cum alegem cadoul perfect in functie de stil, dar si de tendinte

De sarbatori, oferirea unui cadou se afla cu siguranta pe lista celor mai emotionante si mai asteptate momente. Reflectand gandurile bune indreptate spre cei dragi, acestea ne permit totodata sa le demonstram cat de bine ii cunoastem si cat de bine putem alege acele cadouri care le reprezinta stilul si personalitatea.

Astfel, atunci cand vine vorba despre moda, primul lucru pe care trebuie sa il luam in considerare este stilul care defineste persoana pe care dorim sa o surpindem cu o piesa moderna, dar si pliata cat mai bine pe preferintele acesteia.

Casual chic. Femeile care abordeaza un stil relaxat, dar in acelasi timp chic si modern, includ imprimeurile in cele mai multe dintre outfiturile create. In acest sezon, combinatia alb-negru, dar si rosul reprezentativ finalului de an se afla printre (non)culorile pe care putem miza.

Un pulover cu un croi clasic, cu decolteu la baza gatului si un croi drept, va fi potrivit oricarui tip de silueta, fiind totodata usor de asortat cu o fusta sau un pantalon clasic negru, dar si cu o pereche de jeansi.

Rochia din tricot, cu un croi pana la genunchi si cu model colorat, este o optiune la fel de potrivita, accentuand feminitatea stilului personal. Acest efect va fi sporit de accesorizarea cu palarii cu bor lat sau cu un colier colorat, uni.

pulover-alb-negru-model-sense  pulover-rosu-model-sense

rochie-neagra-model-sense  rochie-tricot-model-sense

Clasic. Pentru adeptele unui stil clasic, de o eleganta atemporala, nuantele de maro-bej si croiurile feminine sunt cele mai bune optiuni. Puloverele sau cardiganele uni cu un singur detaliu reprezentativ precum nasturii decorativi sau un model subtil cu torsade sunt piesele care pot fi purtate cu usurinta la serviciu, dar si in cadrul unei iesiri casual.

Paltonul intr-o nuanta de bej cu guler clasic sau doar cu decolteu rotund este o optiune la fel de potrivita femeii care prefera un stil clasic, elegant, designerii preferand aceste modele pentru a completa tinute atat cu rochii elegante, cat si cu pantaloni drepti sau evazati.

cardigan-bej-cashmere-sense  pulover-maro-casmir-sense

palton-clasic-bej-sense  palton-elegant-bej-sense

Artistic. Personalitatile artistice mizeaza de cele mai multe ori pe acele piese fie colorate, fie cu un twist stilistic care le face imposibil de ignorat. Bluzele cu print multicolor si volane imbina tusele moderne cu cele romantice, fiind la fel de usor de purtat cu fuste midi in A pentru un look diafan, cat si cu jeansi sau pantaloni cu un croi clasic.

Si pentru ca accentele de galben-auriu se incadreaza perfect in stilul finalului de an, fustele cu un imprimeu floral in aceste nuante sunt o optiune la fel de eleganta pentru femeile care prefera un stil cat mai efervescent.

Daca dorim sa mizam pe negrul clasic, usor de asortat, atunci fustele mini sau midi din tul prezinta numeroase avantaje stilistice: pot compune o tinuta in tendinte cu un top alb, contrastant, se incadreaza perfect in stilul boem al sarbatorilor de iarna si sunt un aliat de incredere pentru femeile cu o silueta triunghi inversat, dar si pentru cele care doresc sa mascheze subtil zona soldurilor.

bluza-colorata-volane-sense  bluza-imprimeu-volane-sense

fusta-midi-model-sense  fusta-midi-neagra-sense

Premium. Unul dintre cele mai importante repere pe care trebuie sa le urmarim atunci cand dorim sa oferim un cadou este calitatea. Iar in sezonul rece, piesele din casmir sunt printre cele mai reprezentative pentru un cadou “premium”.

Fie ca ne indreptam atentia spre un cardigan sau un pulover maro-negru, perfecte pentru tinutele office, fie ca dorim sa alegem o piesa intr-o culoare statement precum rosu sau oranj, piesele din casmir promit tinute ale caror calitate le recomanda ca must have! Pentru femeile care prefera o accesorizare eleganta, putem opta pentru cardigane cu decolteu in V care permit accesorizarea cu coliere statement, in timp ce puloverele cu un croi drept care avantajeaza orice tip de silueta, incurajeaza accesorizarea cu un colier lung, colorat.

Ideale pentru tinutele de oras, dar potrivite si pentru tinute office casual cu fuste sau pantaloni negri conici, puloverele intr-o culoare puternica si cu un croi amplu ofera avantajul unui stil increzator, fiind totodata o optiune potrivita femeilor care doresc sa mascheze zona taliei.

cardigan-casmir-sense   pulover-negru-casmir-sense

pulover-bej-casmir-sense  pulover-rosu-cashmere-sense

Fashion victim. Pentru persoanele care sunt mereu in acord cu cele mai noi tendinte, putem sa ne indreptam atentia in acest sezon spre piesele in carouri, animal print, in nuante argintii sau aurii, sau cu detalii de tipul fundelor sau volanelor.

Astfel, putem opta pentru o fusta in carouri cu un croi drept sau conic, o piesa perfecta pentru un look de serviciu, dar si pentru o tinuta de oras, dar si pentru un model in A, cu talie inalta, care va avantaja mai ales femeile cu o silueta triunghi inversat.

Daca dorim sa alegem un top, modelele florale sau cele cu accente aurii reprezinta doua dintre cele mai relevante trenduri ale sezonului, iar volanele accentueaza incadrarea acestora pe lista pieselor care nu trebuie sa lipseasca din garderoba. De asemenea, modelele cu funda vor aduce volum in zona superioara a siluetei, in timp ce un model usor cambrat este ideal pentru femeile care prefera sa asorteze cu pantaloni drepti sau conici.

fusta-carouri-sense  fusta-carouri-sense

bluza-flori-volane-sense  bluza-aurie-volane-sense

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.