Cu ce genti ne mandrim in 2016?

Doar ce am intrat in noul an, iar designerii, stilistii si editorii de moda ne ofera deja motive peste motive sa ne reconsideram garderoba. Iar printre motivele noastre favoritele se afla, bineinteles, noua moda a gentilor.

Putem iesi din casa fara make-up, fara bijuterii si fara esarfa colorata care balanseaza cromatica tinutei, dar nu putem pleca fara o geanta chic care sa ne descrie perfect stilul. Ce genti alegem, deci, la inceput de 2016?

Pentru a iesi din zona de confort a utilitatii gentilor supradimensionate, Chloe a propus o reintoarcere la cele diminutivale, de dimensiuni mici si usor de asortat atat cu o tinuta sport cat si cu rochii boeme si feminine. Lanvin subliniaza trendul pastrandu-l intr-o zona a liniilor clasice, mai sobre, dar de acelasi magnetism vizual.

chloe chloe2 lanvin

Aplicatiile si culorile au format mereu un duo puternic, iar Dolce&Gabbana, Fendi, Valentino si Marc Jacobs ne amintesc ca impreuna cu geanta preferata acestea pot crea un trio rasunator si redutabil. Deloc intamplator, nuantele sunt evidentiate prin contrastul cu alb sau negru, o baza clasica, formala si deci ideala pentru jocurile de culori.

dolce gabbana fendi                velntinomarc jacobs

Albul simplu ramane o provocare in sine. Pe cat de complicat de asortat cromatic, pe atat de pretentios devine stilul pe care trebuie sa se plieze. Un clasic high class purtat la un costum uni sau la o rochie satinata, asa cum ne propun Proenza Schouler si Fendi? Sau o atitudine relaxata si o geanta pe masura, a la Louis Vuitton?

proenza schoulerfendi2 louis vuitton

Gentile colorate, in schimb, sunt solutia la care putem apela in impas. Pentru fanele all black, o geanta intr-una sau mai multe culori puternice pune cu atat mai bine in valoare tinuta, iar sustinatoarele trendului mix&match o pot asorta cu usurinta cu una (si doar una!) dintre culorile regasite in outfitul ales. Salvatore Ferragamo, Prada si Dior ne exemplifica: ton pe ton, rosu si turquoise sau albastru-negru. Trei dintre combinatiile cult care ne vor usura sarcina asortarii.

salvatore ferragamo prada dior

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.