Cromatica nude – cele mai feminine tinute ale verii

Vara este, cu siguranta, sezonul culorilor, al tinutelor cat mai joviale si mai fresh. Anumite outfituri, insa, ne pot face sa punem pe pauza trendurile culorilor si sa ne focusam pe acele nuante care ne avantajeaza, care ne subliniaza bronzul si o feminitate clasica, delicata si totusi indrazneata.

Avantajul principal al tinutelor nude sau a celor derivate din acest registru cromatic (blush, beige, greige) este ca pot fi prezentate cu usurinta in orice context. Acestea sunt potrivite atat pentru serviciu datorita nuantelor neutre, cat si pentru iesiri elegante, casual sau chiar pentru vacantele pe litoral.

O bluza nude purtata cu jeansi albastri creeaza o tinuta urbana feminina pe care o putem accesoriza cu bijuterii in culori calde sau in clasicul auriu. Cu o pereche de pantaloni albi crop si o geanta intr-o nuanta de maro schiteaza un look ideal pentru birou.

bluza-nude 

bluza-nude-sense  bluza-nude-sense

Sacourile nude functioneaza foarte bine alaturi de topurile albe si o pereche de pantofi bej cu toc, piesa care decide stilul de data aceasta fiind fusta sau pantalonul. O pereche de jeansi pentru un look urban sau clasicii pantaloni negri pentru o tinuta office?

sacou-nude  sacou-nude

Materialele vaporoase, subtiri, cu o cadere usoara, sunt cele care accentueaza cel mai bine caracterul diafan al tinutelor nude. O fusta maxi, vaporoasa, precum cea a Oliviei Palermo, purtată cu balerini si o camasa dintr-un material asemanator sau cu o pereche de pantaloni baggy asortati, la fel, unei camasi cu model amplu, sunt doua dintre optiunile la indemana.

fusta-nude-palermo  fusta-nude-palermo

fusta-nude  nude

O tinuta nude schiteaza apogeul feminitatii diafane si o putem purta cel mai corect cu accesorii intr-o nuanta inchisa de maro sau cu nuante de verde cald. In aceste cazuri, rochiile si fustele maxi, pliurile fine si accesorizarea cu pantofi cu toc si barete subtiri contribuie la un look pe care il putem aborda in sezonul cald, dar care se potriveste perfect si cromaticii de toamna.

nude-alb  roz-nude

olivia-pope  nude-fildes

Cu nuantele nude nu putem da gres nici in tinutele office, iar pentru o asortare ca la carte putem opta, cu incredere, pentru accesorii in tonuri de kaki, roz-pal, auriu sau rosu-oranj. Kate Middleton și regina Letizia exemplifica aceasta accesorizare prin centuri in talie kaki, respectiv roz-pal, accesorii necesare atunci cand optam pentru o rochie nude uni.

kate-middleton  queen-letizia

pantaloni-nude-sense  bluza-nude-sense

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.