Croiul lejer – cel mai puternic aliat al verii

O haina intr-un croi cambrat sau mini va fi de cele mai multe ori raspunsul corect la intrebarea “Ce tinuta sa aleg azi pentru a ma simti cat mai atragatoare?”. Totusi, revenirea stilului anilor ’60, impactul stilului normcore si chiar si tinutele extrem de casual ale anumitor vedete pe covorul rosu ne determina sa mai luam in considerare un amanunt foarte important: confortul poate inclina mult mai mult balanta spre a ne simti cat mai atragatoare si mai in pas cu moda.

Iar pentru ca moda este din ce in ce mai permisiva, atat timp cat ramanem fidele propriului stil, putem oricand purta un articol casual, intr-un croi lejer, in tinute cat mai diferite. Un tricou uni, spre, exemplu, intr-o culoare neutra, poate fi purtat pentru o tinuta lejera de zi cu zi, cu jeansi sau pantaloni scurti, asa cum ne demonstreaza Kendall Jenner si Jennifer Aniston. O pereche de pantofi cu toc si un sacou negru, insa, pot fi suficiente pentru a schimba datele ecuatiei stilistice, transformand tricoul casual intr-o piesa de rezistenta a unei tinute moderne si foarte feminine.

tricou1 tricou

tricou tricou-fashionsense

Rochiile de vara ne-au obisnuit deja cu imprimeuri colorate si materiale vaporoase care ne pot schimba instant in bine starea de spirit. Adaugand un croi fluid, ajungem deja la jumatatea drumului spre o tinuta ideala de vara. Si de aceasta data accesoriile definesc stilul. O geanta mini sau un rucsac vintage? O pereche de sandale cu platforma sau pantofi sport cu talpa joasa? Casual chic sau feminin 100%? Indiferent de directia aleasa, insa, o rochie fluida, cu imprimeu floral, ne garanteaza o tinuta pe cat de lejera pe atat de moderna.

rochie inflorata street selena

rochie-fashionsense rochie-fashionsense

Nici capitolul “pantaloni” nu ne dezamageste in ceea ce priveste confortul de care avem nevoie, mai ales in sezonul cald. Iar modalitatile de asortare sunt nenumarate. Tricouri crop si sandale plate, urmand exemplul lui Behati Prinsloo, camasi si genti plic elegante sau un top uni si stiletto? Sau, de ce nu, in fiecare zi un stil diferit, pastrand, insa, fara exceptie, tusa moderna si croiul lejer al pantalonilor cu imprimeu floral.

pant1 pantaloni-inflorati

pantaloni-inflorati pantaloni-inflorati

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.