Controversat vs elegant – tinutele celebritatilor de la Met Gala 2019

Ca in fiecare an, primavara bifeaza in calendar unul dintre cele mai relevante evenimente mondene. Organizat la New York si avand ca scop strangerea de fonduri pentru Metropolitan Museum of Art, Met Gala reuneste celebritati si nume sonore din industriile creative intr-un manifest de trenduri si de tinute cat mai personalizate.

Detaliile care aduc in prim-plan outfiturile vedetelor prezente urmeaza un echilibru perfect intre eleganta, extravaganta si tendinte, iar look-urile afisate de actrite ca Sarah Paulson sau Carey Mulligan evidentiaza aceste repere stilistice.

Rochiile lungi cu umeri goi, cu bretele inguste sau cu maneci, demonstreaza cum un singur detaliu precum funda statement, in tendinte si in sezonul primavara-vara 2019, transforma orice stil intr-unul glam. Iar daca variantele clasice all black sau all pink accentueaza un look rafinat si feminin, duouri ca rosu-roz sau galben-albastru ne amintesc ca o tinuta indrazneata si moderna nu va fi niciodata ignorata.

rochie-funda  rochie-funda

rochie-funda  rochie-funda-gucci

Nuantele metalice nu puteau lipsi de la un astfel de eveniment monden si s-au afirmat prin tinute rafinate ca cea a Siennei Miller sau a actritei Regina King, dar si prin rochiile glam cu o poveste de spus, precum cea a celebrei Salma Hayek.

Nuantele de auriu si de argintiu sunt de fiecare data optiunile sigure pentru outfiturile destinate evenimentelor glam, iar vedetele care au optat pentru acest trend au demonstrat inca o data cum rochiile cu aspect metalic sunt un accesoriu in sine, bijuteriile fiind rar necesare pentru a intregi un astfel de look.

rochie-argintie-rabbane  rochie-aurie-renta

rochie-aurie-posen  rochie-aurie-gucci

Daca rochiile lungi sunt de cele mai multe ori optiunile celebritatilor pentru astfel de evenimente, in acest an vedetele aleg sa surprinda la Met Gala 2019 prin rochii mini semnate Louis Vuitton sau Givenchy.

Ideale mai ales pentru femeile cu o silueta petite, rochiile scurte alese de Jennifer Connelly, Alexa Chung, Alicia Vikander sau Gal Godot au imbinat cele mai iubite trenduri din moda lui 2019: modele color-block, imprimeuri florale, volane ample si broderii boeme. O regula pe care celebritatile o urmeaza cand aleg rochii mini? Proportiile sunt foarte importante! Din acest motiv, pentru a ramane o imagine a elegantei, un model scurt trebuie sa compenseze cu maneci lungi, cu volume sau cu un decolteu cat mai discret.

rochie-mini-lv  rochie-mini-chung

rochie-mini-vuitton  rochie-mini-gvnch

Sliturile adanci si decolteurile ample au atras si de aceasta data atentia fotografilor. Candice Swanenpoel, Irina Shayk si Demi Moore au jonglat cu astfel de rochii demonstrand ca un croi cu personalitate poate transforma orice piesa intr-una demna de un eveniment glam.

Iar daca un astfel de model este insotit de materiale satinate sau peliculizate, de revere sau de catifea, atunci look-ul obtinut va ajune instant pe listele de must-have ale fashionistelor.

rochie-slit-brbr  rochie-maxi-slit

rochie-catifea-brbr  rochie-sacou

In revistele glam, in editoriale, la evenimente casual sau de tip cocktail, volanele reprezinta trendul care ne impresioneaza mereu cu noi abordari.

La Met Gala, celebritatile au mizat pe stilurile care le reprezinta cel mai bine pentru a introduce tendintele in tinute elegante sau extravagante. Penelope Cruz mizeaza pe rafinamentul clasic Chanel prin rochia in alb-negru, insa si modelele colorate sau multicolore au atras la fel de mult atentia fotografilor.

Rozul, galbenul, croiurile asimetrice, penele si volumele sunt doar cateva dintre modurile in care celebritatile au ales sa isi exprime preferintele stilistice, atragandu-ne din nou atentia asupra faptului ca in acest an putem profita la maximum de look-uri cat mai indraznete.

rochie-alb-negru  rochie-volane

rochie-galbena-colane-jpg  rochie-volane

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.