Concurs Duelul Viorilor 2016

Lista Castigatorilor : Lista-castigatori-tinuta-2016.pdf

 

REGULAMENT CONCURS

„Castiga o tinuta pentru concert!”

 

Articolul 1. Organizator Concurs

Art.1.1. Concursul este organizat de S.C. CAREMIL S.R.L. cu sediul in Str. Prof.Dumitru Martinas, nr.6, Roman, judetul Neamt.

Art.1.2. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica oricare din conditiile stabilite in prezentul regulament in perioada desfasurarii campaniei, din motive intemeiate, dar nu inainte de a anunta publicul despre aceste modificari.

 

Articolul 2. Durata. Locul desfasurarii. Premii

Art.2.1. Concursul se desfasoara in perioada 16.09-02.10.2016  in toate magazinele Sense si online, pe www.fashionsense.ro

Art.2.2. Castigatorii concursului vor fi desemnati prin tragere la sorti in data de 03.10.2016, iar premiile acordate in fiecare magazin sunt:

I -un voucher in valoare de 300 lei,

II -un voucher in valoare de 200 lei,

III -un voucher in valoare de 100 lei.

Art.2.3. Perioada de utilizare a voucherului este 03.10-30.11.2016.

 

Articolul 3. Dreptul si conditiile de participare 

Art.3.1. De aceasta campanie beneficiaza orice persoana juridica sau fizica avand domiciliul stabil în Romania, care a implinit varsta de 18 ani si care achizitioneaza produse Sense in valoare de minim 250 lei pe acelasi bon de cumparaturi in perioada anterior mentionata.

Art.3.2. Aceeasi persoana poate participa de mai multe ori la concurs daca intruneste conditiile de participare prevazute de prezentul regulament, dar nu poate castiga decat un singur premiu. Daca aceeasi persoana participanta este extrasa de doua ori, va primi premiul cel mai valoros, iar premiul mai putin valoros va fi acordat altui participant, ales prin acelasi mecanism de tragere la sorti.

 

Articolul 4. Modul de desfasurare a campaniei promotionale 

Art.4.1. La achizitionarea oricaror produse Sense in valoare minima de 250 lei pe acelasi bon de cumparaturi in perioada mai sus mentionata, cumparatorul va primi un talon de participare la concurs pe care va trebui sa il completeze cu datele personale si sa il inmaneze personalului magazinului. In data de 3 octombrie 2016 va avea loc extragerea castigatorilor in cadrul fiecarui magazin Sense, iar premiile acordate in fiecare magazin vor fi: I- un voucher in valoare de 300 lei, II- un voucher in valoare de 200 lei si  III- un voucher in valoare de 100 lei.

Art. 4.2 Voucherul este valabil pana la data de 30 noiembrie 2016  pentru o singura utilizare. Voucherele pot fi preschimbate numai in produse, iar suma neutilizata de pe voucher isi pierde valabilitatea.

 

Art. 5. Desemnarea si anuntarea castigatorilor

 

Art.5.1. Castigatorii vor fi desemnati prin tragere la sorti. Extragerea castigatorilor se va face in fiecare magazin in prezenta reprezentantilor organizatorului in data de 3 octombrie 2016.

Art.5.2. Castigatorilor li se va aduce la cunostinta, prin intermediul telefonului, rezultatul concursului si modul in care vor putea intra in posesia premiului in 24 de ore dupa incheierea tragerilor la sorti. De asemenea, numele castigatorilor va fi afisat pe blogul www.blog.fashionsense.ro .

In cazul in care castigatorul a furnizat date de contact eronate sau nu poate fi contactat (nu raspunde) in interval de 24 ore de la extragere, premiul se va acorda altui participant, ales prin acelasi mecanism de tragere la sorti.

Art.5.3. Castigatorii vor ridica premiile de la sediul magazinelor Sense si vor prezenta reprezentantilor organizatorului un act de identitate valabil. In cazul in care castigatorii nu isi ridica premiile in intervalul de 30 de zile acestea vor ramane in posesia Organizatorului.

Organizatorul nu va oferi contravaloarea in bani a premiilor.

 

Articolul 6. Limitarea raspunderii 

Organizatorul concursului nu isi asuma raspunderea, incluzand, dar fara a se limita la urmatoarele:

6.1. Pierderile sau deteriorarile voucherului concursului.

6.2 Organizatorul nu va fi obligat sa accepte voucherele falsificate sau deteriorate.

6.3. Organizatorul isi rezerva dreptul de a verifica si monitoriza modul in care se desfasoara Concursul. In cazul in care se observa anumite tentative de frauda poate refuza utilizarea voucherului.

6.4. Organizatorul isi rezerva dreptul de a exclude definitiv orice Participant la Concurs care, prin comportamentul fraudulos, afecteaza bunul mers al Concursului.

 

Articolul 7. Informarea publicului 

Art.7.1. Regulamentul concursului este disponibil spre consultare in magazinele Sense si pe site-ul www.blog.fashionsense.ro pe toata perioada de desfasurare a promotiei. Participarea la acest concurs implica obligativitatea respectarii prevederilor prezentului regulament.

 

Art. 8. Intreruperea concursului

 

Art.8.1. Concursul va putea fi intrerupt doar in caz de forta majora sau printr-o decizie a organizatorului, dar nu inainte ca acesta sa anunte publicul prin intermediul blogului www.blog.fashionsense.ro si semnalizare in magazine.

 

Art. 9. Litigii

 

Art.9.1. In cazul unor litigii aparute intre Organizator şi participantii la concurs, acestea vor fi solutionate pe cale amiabila. Daca nu este posibila rezolvarea litigiilor pe cale amiabila, partile implicate in litigiu vor inainta litigiul spre solutionare instantelor competente romane.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.