Colectii sub lupa: Dior – Fall 2016

Moda este neobosita. Nu se opreste, nu ofera sferturile de ora academice si nu asteapta pe nimeni. Astfel ca, pentru a tine pasul si a-i onora eforturile pe masura, trebuie sa fim la curent cu noutatile chiar inainte ca acestea sa intre in atentia publicului larg.

Dior ne face acum cunostinta cu trendurile pe care le vom iubi neconditionat in urmatorul sezon, iar noutatile sunt pe masura asteptarilor.

Femeia moderna, eleganta, va aprecia, cu siguranta, jachetele si paltoanele cu revere late care ne duc cu gandul la stilurile multi-layers. Atentia este adusa asupra umerilor, iar piesele purtate pe sub acestea nu vor mai ramane neglijate. O noutate la fel de inedita o reprezinta gulerele inalte, intr-un croi relaxat si extrem de chic, nota clasica fiind sustinuta de modele cu decolteu in V si un singur rand de nasturi.

palton-dior6 palton-dior2

palton-dior3 palton-dior7

palton-dior5 palton-dior4

Aceeasi predilectie spre accentuarea partii superioare a siluetei este reprezentata de rochiile mini sau midi carora le admiram acum croiul cu umerii goi sau suprapunerile inedite. Linia este lejera, iar modelul rochiei este evidentiat prin sine insusi si nu doar ca o modalitate de a sublina silueta. Paleta de culori este restransa, iar diferentele dintre nuante sau micile detalii aplicate sau imprimate sunt suficiente pentru a oferi o nota subtila de glam.

rochie-dior6 rochie-dior2

rochie-dior5 rochie-dior3 rochie-dior1

Fustele pastreaza aceeasi directie a simplitatii clasice, depasind cu putin linia genunchilor. Talia ramane inalta, asa cum ne-am obinuit in ultimele sezoane, iar imprimeurile se definesc prin extreme: complet absente, permitand topurilor sa preia sarcina accentelor de culoare, sau din abundenta, debordand de culoare si chiar de nuante metalice.

fusta-dior5 fusta-dior4

fusta-dior7 fusta-dior2

Gentile devin in acest sezon mai mult decat un accesoriu, compensand pentru cromatica aproape neutra a pieselor vestimentare. Verzi, rosii sau galbene, cu manere scurte si concepute, parca, dupa modelul cutiilor de bijuterii, devin acum nu doar un accesoriu necesar ci si foarte confortabil.

geanta-dior1 geanta-dior2 geanta-dior3

Si pentru ca pantofii sunt, de foarte multe ori, cei care dau nota stilistica a outfitului, trebuie sa acordam o atentie deosebita noului model care urmeaza un tipar foarte bine stabilit. Cu varf ascutit, inchidere cu siret, decupaje laterale si cel putin doua tonuri de culoare, alegerea care ne revine se reduce la doua intrebari: cum preferam tocul si cat de pregatite suntem sa ne mandrim cu ultimele noutati direct de pe catwalk-ul Dior?

pantofi-dior1 pantofi-dior2 pantofi-dior3 pantofi-dior4

 

 

 

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.