COLECTIA SENSE 2016-17

Sense este unul dintre  cele mai importante marci create in Romania, cu o filosofie bazata pe creatie, calitate si accesibilitate. Infiintat in anul 2007, brandul a cooptat-o in urmatorul an  pe Andreea Tincu, head designer-ul care semneaza din acel moment colectiile. In fiecare sezon, Sense prezinta 4 colectii principale, impartite pe teme diverse ca si inspiratie.

radu0483

In viziunea designerului, noua colectie Sense -toamna/iarna 2016-17 va sta sub semnul diversitatii culturale, al inovatiilor in croi si combinatii cromatice. Culorile luminoase, calde sau reci, lungimile dintre cele mai diverse, materialele cu printuri florale sau geometrice, tricotajele performante realizate in propria fabrica Smirodava( cu activitate neintrerupta din anul 1977), linia Sense Limited Edition, toate aceste elemente si multe altele le vei descoperi in reteaua nationala de magazine Sense.

radu2866

Colectia este impartita in mai multe teme, fiecare avand un stil si o inspiratie bine stabilita. Poti alege tinute Boho chic, din noua familie Autumn boho, si sa te lasi purtata de nostalgia unor vremuri hippie sau poti sa te bucuri de nuantele luminoase din grupa Offbeat. Pentru o intalnire romantica ori un eveniment sofisticat, alege o tinuta din linia SenseLimitedEdition, iar  daca iubesti nuantele calde de grena si roz pudrat, grupa Flourish este, cu siguranta, familia Sense in care te vei regasi.

radu3776 radu1577 radu3101

Descopera toata colectia Sense pe www.fashionsense.ro si nu uita ca surprizele noului sezon acum se dezvaluie!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.