Clasic, office, glam sau chic? Moda reinventeaza camasile basic.

Albe sau colorate, uni sau cu imprimeu, camasile pe care designerii le propun pentru 2018 primesc o noua prezentare sau un nou mod de asortare care le face potrivite tuturor stilurilor, contextelor sociale si preferintelor personale.

Clasic. With a twist. Camasa alba clasica poate compune o tinuta de efect atat prin asortare, cat si printr-un singur detaliu care sa ii ofere personalitate. Valentino propune sa o purtam cu o pereche de pantaloni colorati si un trenci bej pentru un outfit care echilibreaza un stil clasic elegant cu o nota chic adusa de culoarea pantalonilor.

Un model cu maneci foarte lungi este, de asemenea, o optiune pastrata in tendinte, iar un croi pe corp este evidentiat cu atat mai mult printr-o pereche de pantaloni bootcut cu talie inalta. Pentru o tinuta de serviciu, asortarea cu o fusta sau un pantalon bej sau pastel pastreaza tinuta intr-o zona clasica si feminina, iar pentru o nota chic, un colier statement purtat peste guler poate fi un detaliu definitoriu.

camasa-alba-maxwell  camasa-alba-valentino

camasa-office-clasica-sense  camasa-alba-sense

Camasa cu model. Pentru o tinuta office corecta si in tendinte, camasile albe cu polka dots sau cu dungi raman printre optiunile cele mai la indemana. Un astfel de model poate fi purtat cu un pantalon conic, dar si cu o jacheta bleumarin cu dungi mai subtiri. Incheiata pana la ultimul nasture, camasa cu imprimeu ne permite sa aducem in aceasta ecuatie stilistica un pulover uni cu decolteu la baza gatului, sau un colier care sa pluseze printr-o nota chic.

camasa-alba-dungi  camasa-alba-dungi-negre

camasa-alba-dungi-sense  camasa-imprimeu-sense

Camasa in nuante regale. La serviciu sau doar la o iesire in oras, camasa violet sau Burgundy este prin insasi culoarea care o defineste o piesa statement. Aceste nuante raman in tendinte, iar pentru un look urban sau business poate fi purtata alaturi de fuste sau pantaloni bleumarin sau maro, iar accesoriile animal print completeaza intr-o nota moderna look-ul compus cu o piesa Burgundy.

camasa-burgundy  camasa-violet

camasa-violet-sense  camasa-violet-polka-sense

Maneci oversized. Daca in 2017 s-au impus bluzele cu umeri goi sau cu decupaje pe brate, 2018 este acaparat de camasi cu maneci ample. Sunt propuse modele alb uni sau albe cu dungi, iar modul de asortare este cel care le defineste stilul. Fustele gri office, modelele argintii cu funda in stilul Carolina Herrera, modele din piele sau cu imprimeu se afla printre preferintele de pe catwalk. Desi stilul acestora difera, talia inalta si croiul midi raman un must pentru designeri.

O camasa cu maneci bufante nu este doar un fashion statement, ci si un aliat al posturii pentru femeile cu o silueta de tip triunghi (umeri ingusti, solduri pronuntate). Pentru a incheia in stil un astfel de puzzle stilistic, pantofii colorati cu varf ascutit aduc un accent de culoare necesar, iar geanta cu un imprimeu care imprumuta din culoarea fustei accentueaza un look modern care emana incredere si feminitate.

camasa-dungi-jason-wu  camasa-alba-maneci-bufante-herrera

camasa-maneci-ample  camasa-maneci-ample-tods

 

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.