Cizmele lungi: accesoriul esential in sezonul toamna-iarna! Cum le purtam corect?

In fiecare an moda ne ofera ocazia de a profita la maximum de acel nou detaliu, de cele mai multe ori un accesoriu statement, care promite a fi punctul central de atractie pentru urmatoarele sezoane.

Anul acesta, cizmele lungi domina catwalk-urile internationale, iar sezonul toamna-iarna le accentueaza statutul de piesa pe care trebuie sa o avem in garderoba. Cum purtam, deci, cat mai corect si mai chic aceste modele si cum ne putem folosi de versatilitatea lor pentru a crea tinute urbane, dar si office?

Fendi ne aduce un exemplu in aceasta privinta alaturand modele intr-o culoare puternica precum rosul unor piese elegante, ideale pentru serviciu. Putem purta cizmele rosii peste genunchi atat cu o rochie-camasa si un sacou oversize care nu ascunde din designul acestora, cat si cu rochii sau fuste midi. O tinuta in nuante de albastru, gri sau alb-negru va scoate in evidenta culoarea puternica a cizmelor, temperand tototata cromatica outfitului.

fendi-toamna-2017  fendi-toamna-2017

fendi-toamna-2017  fendi-toamna-2017

Daca Isabel Marant si Zimmerman propun ca in acest sezon sa purtam cizmele lungi, peste genunchi, cu fuste ample care le acopera terminatia superioara, Saint Laurent asociaza acest model de incaltaminte cu ocazii glam si tinute pe masura. Pentru un astfel de context cizmele lungi pot fi purtate cu rochii mini cu accente metalice, un alt trend major al acestui sezon.

toamn-2017  toamn-2017 toamna-2017  toamna-2017

Pentru o tinuta de seviciu, unul dintre modurile in care putem purta aceste cizme vizeaza includerea lor intr-un outfit creat cu o fusta mini si o bluza office sau o camasa. Modelele pot fi atat pe picior cat si intr-un design mai amplu, prima categorie fiind mai potrivita fustelor mini in A, pe cand cea de-a doua este completata corect de fuste conice sau cu o croiala mai rigida. Fustele parte peste parte sunt momentan una dintre cele mai chic variante la care putem recurge.

O directie de styling office la fel de potrivita sezonului de tranzitie poate fi, de asemenea, cea care numeste rochiile mini, cu aproximativ o palma peste genunchi, piesa principala in crearea unei astfel de tinute. Cizmele lungi cu un design pe picior pot fi, de asemenea, purtate cu deja foarte popularele modele de culottes, adoptarea unor culori diferite, usor contrastante, fiind esentiala pentru a sublinia designul acestora.

cizme-lungi-office-look  cizme-lungi-office-look

cizme-lungi-office-look  cizme-lungi-office-look

Vedetele afiseaza look-uri diferite si de fiecare data inspirationale. Astfel ca, daca Emily Ratajkowski propune sa purtam cizmele lungi cu o rochie mini eleganta, Gigi Hadid adopta un look usor mai casual cu ajutorul unor rochii-pulover oversized. Ce au, insa, in comun cele doua look-uri? Pastrarea unui gap necesar intre cizma si rochie, acest detaliu accentuand atat modelul rochiei cat si pe cel al cizmelor.

Pentru un look classy, potrivit unui eveniment monden, Alessandra Ambrosio mizeaza pe alaturarea unei perechi de cizme peste genunchi unei fuste midi si unei camasi albe. Pastrand o cromatica alb-negru uni, eleganta si in acelasi timp minimalista, putem obtine un outfit extrem de chic si elegant chiar si cu o fusta mini.

Pentru iubitoarele stilului boho, cizmele intr-o nuanta deschisa de maro se afla printre cele mai potrivite modele. Aceste pot fi purtate cu o fusta mini in aceeasi culoare si o bluza alba cu volane sau broderie pentru a accentua stilul schitat.

cizme-lungi-2017  cizme-lungi-2017

cizme-lungi-2017  cizme-lungi-2017

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.