Cizme trendy FW 2019/20

Iarna, cizmele sunt accesoriile favorite al tuturor pasionatelor de fashion. Fie ca preferi cizmele cu toc sau pe cele fara toc, exista numeroase modele care vor transforma o tinuta banala, intr-un look in tendinte. Sezonul acesta, designerii au readus in atentia noastra modelele de cizme inspirate din moda anilor `80-`90. Se poarta cizmele cu animal print, vintage sau tip slouch. Le poti purta intr-o varietate de moduri, de la fuste 7/9 si pana la pantaloni clasici, tip office. Descopera 6 tipuri de cizme trendy si cum sa le poti purta iarna asta.

  1. Cizmele scurte din piele cu toc

Sunt perfecte pentru o zi aglomerata la birou. Alege modelul in functie de stilul tau. Daca iti place sa urmaresti tendintele, poti opta pentru cizmele cu varful patrat sau ascutit. Cele cu varful rotund se potrivesc cu un stil clasic. Poarta cizmele pana la glezna cu haine feminine, precum fustele cambrate sau rochiile cu imprimeu floral.

Pentru o zi o iesire in oras cu prietenele, poti sa asortezi cizmele scurte cu o pereche de blugi clasici si un pulover feminin. Completeaza-ti tinuta cu o geanta cu print si vei obtinute o tinuta casual, dar si trendy.

 

  1. Cizmele slouch

Cred ca nimeni nu s-ar fi gandit acum cativa ani, ca se vor reintoarce in trenduri cizmele slouch. Au fost populare in anii `80, iar in 2019 au revenit ca o completare a unui look casual parizian. In colectia Isabel Marant, designerul a introdus cizme slouch pana la genunchi cu  pliuri supradimensionate. Pentru o varianta mai minimalista, alege stilul Dries Van Noten, avand o incretitura discreta in zona gambei.

Asorteaza cizmele slouch cu pantalonii din piele sau cu fustele plisate 7/8. Te poti inspira si din street style si sa asortezi cizmele slouch cu fuste sau rochii scurte.

  1. Cizmele cu animal print

Atat designerii, cat si jurnalistii de moda sunt incantati de trendul cizmelor cu animal print. Se poarta animal print colorat pe cizme. Designerii ne incurajeaza sa le purtam in combinatii puternice, pentru a imbratisa un look extra trendy. Poti sa porti full animal print si sa variezi doar nuantele imprimeului.

In cazul in care este suficient pentru tine sa porti doar un singur element cu animal print, atunci poti opta pentru o tinuta uni pe care sa o completezi cu o pereche de cizme imprimate. Animal print-ul clasic se potriveste perfect cu alb, camel, rosu sau verde.

  1. Cizmele tip Chelsea

Ca sa fim in totalitate sinceri, nu credem ca cizmele Chelsea vor disparea vreodata din tendinte. Fie ca sunt reinterpretate, ori clasice, cizmele Chelsea se reintorc in fiecare sezon. Iubitorii de moda le adora pentru ca sunt practice si au acea eleganta englezeasca ce nu se demodeaza. Le poti purta intr-o varianta edgy, sugerata de catre casa de moda Alexander McQueen. Asorteaza-le cu o tinuta all black si minimalista pentru a completa look-ul.

Pentru o abordare casual, inspira-te de la Burberry. Casa de moda a lansat modelul standard Chelsea, din material impermeabil si cu imprimeul specific pe parti. Genul acesta de cizme se potrivesc cu un trench camel lung si blugi. Sense iti propune sa asortezi cizmele tip Chelsea cu blugi skinny si tricotaje colorate. Alege culori tomnatice precum verde sau visiniu.

 

  1. Cizmele albe

Desi, in general, asociem papucii albi cu ocaziile speciale, sezonul acesta designerii ne-au sugerat sa renuntam la acesta prejudecata. Case de moda precum Chanel, Balenciaga, Fendi sau Prada au adus pe piata cizme albe. Modelele sunt variate si exista o multitudine de stiluri din care poti alege.

Chanel propune o imbinare intre cizmele sport si cele elegante. Cizmele albe Chanel sunt inspirate din ghetele pentru munte, insa cu rafinamentul specific brand-ului. Prada urmareste aceeasi directie. Pentru cele care prefera modele feminine si mai putin masive, case de moda precum Dries Van Noten, Fendi sau Christian Louboutin au creat cizme albe, elegante si cu toc. Cizmele albe sunt foarte versatile prin nonculoarea care se potriveste atat cu o pereche de mom jeans, cat si cu o rochie cu imprimeu floral.

  1. Cizmele combat

Se poarta cizmele masive din piele si negre. Alexander Wang, Prada si Bottega Venetta sunt doar cateva dintre casele de moda care au reinterpretat cizmele combat. Avand in vedere ca se poarta contrastele puternice, cizmele combat se potrivesc cu tinutele foarte feminine, pentru a crea un echilibru intre look-ul masculin si cel feminin.

Partea cea mai buna la cizmele combat este ca le poti purta cu orice. Se potrivesc cu tinutele elegante, dar si cu cele casual. Pentru a fi trendy, asorteaza-le cu fuste plisate 7/8 sau mini de piele si pulovere oversized.

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.