Cinci piese ideale pentru weekendurile de vara

Cand ne gandim la garderoba sezonului estival, ne gandim in primul rand la tinute casual, lejere, la outfituri pe care le schitam rapid la primele ore ale diminetii, dar si la cele mai usoare moduri prin care putem introduce trendurile anului 2019 in look-urile afisate.

Iar pentru a ne asigura ca stilul creat este in acelasi timp feminin, modern si relaxat, este suficient sa ne orientam atentia spre cateva piese de baza ce pot fi asortate in numeroase moduri.

Topul cu dungi este acea piesa care ne scoate din orice impas vestimentar. Celebritatile si designerii il adora si ne demonstreaza cum putem miza pe acest reprezentant al stilului casual chic pentru tinute cu jeansi, pantaloni din piele sau evazati, dar si cu fuste midi in A pentru un look parizian.

Alessandra Ambrosio si Eva Mendes ne exemplifica doua dintre combinatiile atemporale pentru o tinuta relaxata. Astfel, topul alb-negru cu dungi poate fi asortat unei perechi de pantaloni negri, combinatia rosu-alb sau rosu-albastru ne ajuta sa obtinem o tinuta “navy style” mereu in tendinte in sezonul cald alaturi de o pereche de jeansi albastri, iar topurile scurte pot fi purtate cu o pereche de pantaloni evazati cu talie inalta pentru un look modern si feminin.

bluza-dungi  bluza-dungi-rosii

top-crop-dungi  bluza-dungi-flori-sense

bluza-dungi-sense  tricou-dungi-sense

Fusta midi in A, intr-un croi cu pliuri sau dintr-un material vaporos, ramane un articol de baza in orice garderoba, indiferent de stil. In sezonul primavara-vara 2019, designerii si stilistii ne propun sa mizam pe verde si sa asortam cu alb, negru, cu nuante deschise de verde, dar si cu albastru pentru a respecta cele mai noi cutezante ale modei 2019.

Adeptele unui stil sport chic pot purta fusta midi cu pliuri cu un tricou alb basic si o jacheta sport, accesorizand in contrast cu o pereche de sandale colorate. Urmand aceeasi regula a contrastelor in moda, fusta poate fi purtata la fel de chic si cu un top feminin si o pereche de pantofi sport. Daca dorim sa schitam, insa, un outfit in exclusivitate classy, atunci un top satinat fara maneci si sandalele cu barete fine pot fi cele mai potrivite variante de asortare.

fusta-verde-pliuri  fusta-verde-pliuri

fusta-verde-pliuri  fusta-verde-voal-sense

In sezonul cald nu ne vom bucura doar de zile insorite, iar geaca din denim, in linii clasice sau moderne, ne ajuta sa indragim si zilele racoroase.

Pipa Middleton, actrita Reese Witherspon si modelul Lily Aldridge ne demonstreaza versatilitatea acestei piese. Iar daca vrem sa ne asiguram ca vom bifa cat mai multe dintre normele modei casual chic, atunci este suficient sa urmam cateva repere simple si sigure. De exemplu, jacheta din denim albastru deschis va forma un duo corect si armonios cu o rochie alba, feminina, in timp ce jacheta bleumarin ne ajuta sa obtinem un contrast minunat cu topuri rosii sau cu imprimeu in aceasta culoare.

Femeile cu o silueta petite si cele care doresc sa creeze imaginea unei siluete mai inalte vor fi avantajate de o jacheta scurta, mai ales daca va fi purtata cu o rochie pana la genunchi sau cu o pereche de pantaloni cu talie inalta. Femeile inalte sau cele care doresc sa mascheze discret zona taliei sau a soldurilor pot opta pentru modele moderne cu un croi lung si usor amplu sau drept.

geaca-denim  geaca-denim

geaca-denim  geaca-denim

In ultimele sezoane, tendintele care vizeaza jeansii au cunoscut numeroase transformari. Astfel, de la  blugii clasici cu talie joasa care monopolizau inceputul anilor 2000, designerii si-au indreptat atentia spre modele boyfriend, pe croiuri cu talie inalta sau pe jeansi mom fit, pentru ca acum sa schitam diferite stiluri cu ajutorul jeansilor evazati.

Optam, astfel, pentru jeansi bootcut, evazati doar de la genunchi in jos, sau pe jeansi wide leg, ambele croiuri fiind usor de purtat atat intr-un outfit casual cu un tricou alb uni, cat si intr-o tinuta pliata pe tendintele anului 2019 alegand un model crop pe care il purtam cu un top floral sau polka dots.

blugi-evazati  blugi-evazati

blugi-evazati  blugi-evazati-sense

Rochiile scurte cu un croi lejer sunt fara indoiala unul dintre motivele pentru care asteptam cu atata nerabdare sezonul cald. Usor de purtat cu pantofi cu toc eleganti sau cu sandale cu talpa plata, acestea ne ajuta sa obtinem atat tinute de zi, cat si de seara care accentueaza atat moda momentului, cat si stilul personal.

Putem alege un incredere un model multicolor sau cu broderii, in culori puternice sau pastel, adaptand astfel tinuta la contextul in care dorim sa o purtam. Astfel, daca ziua putem opta pentru o rochie mini din in sau bumbac, accesorizata cu o curea in talie, iesirile de seara vor primi un plus de efervescenta cu ajutorul unei rochii vaporoase pe care o putem accesoriza cu o pereche de pantofi argintii sau viu colorati.

rochie-scurta  roschie-scurta

rochie-mini-flori-sense  rochie-mini-flori-sense

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.