Christmas Office Party – 5 piese de referinta!

Tinuta ideala pentru sarbatori este cea care poate bifa toate reperele esentiale ale unui stil feminin, modern, glam si cat mai personalizat. Atunci cand outfitul pentru astfel de evenimente trebuie sa se plieze, insa, pe un context anume precum o petrecere intre colegi, lista se extinde.

Care sunt, asadar, detaliile de care trebuie sa tinem cont pentru un look festiv potrivit unei petreceri de serviciu?

Materialul si lungimea rochiei. Daca o rochie cu detalii transparente aduce un plus de glam unui outfit ideal pentru evenimente de tip cocktail, intr-un astfel de context ele pot fi inlocuite cu succes de un material feminin si elegant precum catifeaua. Pentru a nu necesita o accesorizare abundenta, putem opta pentru o culoare statement precum rosu, violet, bleumarin sau verde. Un croi pana la genunchi este ideal pentru un astfel de context, iar accesorizarea poate fi stabilita in functie de decolteu. Un decolteu subtil, la baza gatului, sugereaza o accesorizare in talie sau printr-o pereche de cercei candelabru, in timp ce un decolteu mai adanc permite si o accesorizare la baza gatului.

rochie-catifea-rosie  rochie-rosie-sense

rochie-roz-catifea-sense  rochie-verde-catifea-sense

Imprimeuri si asimetrii. Pentru o petrecere de Craciun, bluzele elegante pot fi, de asemenea, o varianta foarte potrivita. Un imprimeu contrastant precum cel prezentat de Isabel Marant si un croi modern precum o terminatie asimetrica sau un croi cu o singura maneca pluseaza printr-o nota festiva, iar avantajele unui astfel de model sunt multiple. Imprimeul bluzei poate avantaja persoanele cu o silueta androgina sau care vor sa adauge un plus de volum in partea superioara a siluetei, in timp ce terminatia asimetrica transforma modelul intr-un aliat stilistic pentru persoanele inalte.

bluza-asimetrica-marant  bluza-asimetrica-sense

Accesorii fine. Accesoriile reprezinta un detaliu extrem de important la un outfit de petrecere. Iar lista celor care pot transforma orice tinuta intr-una memorabila nu se rezuma nici pe departe la bijuteriile statement. Din contra, o esarfa colorata si dintr-un material fin aduce o tinuta basic in fruntea listei celor mai chic look-uri. Esarfa colorata poate fi purtata cu o bluza sau o camasa simpla, uni, dar si cu rochii. Pentru o asortare perfecta, este indicat ca bluza sau rochia pe care mizam sa fie uni, intr-una dintre culorile regasite in modelul esarfei. In continuare trebuie doar sa decidem ce mod de a o purta ne defineste cat mai corect si mai stylish look-ul.

esarfa-rosie  esarfa-colorata

esarfa-colorata  esarfa-colorata-sense

Manecile lungi. O rochie neagra, simpla, pentru un look rafinat? Cu siguranta. Un model cu maneci lungi, dintr-un material classy si cu un singur detaliu definitoriu numeste instant tinuta de sarbatori ca fiind cea castigatoare. Croiul midi, putin peste sau sub genunchi, este ideal pentru acest context, iar detaliul poate varia de la un fermoar contrastant la umeri bufanti, de la o insertie fina la decolteu la tonuri diferite ale unei culori.

Un astfel de model va masca micile imperfectiuni ale siluetei, un avantaj ce poate fi valorizat cu atat mai mult prin alegerea modelului cu un detaliu plasat in zona pe care vrem sa o evidentiem. De exemplu, un fermoar in zona soldurilor pentru a distrage atentia de la zona taliei sau a bustului, sau un model cu insertie din tull in zona decolteului pentru a distrage atentia de la zona soldurilor.

Pentru a accentua si mai mult look-ul feminin si o nota moderna a tinutei, accesorizarea poate viza o pereche de pantofi intr-o culoare puternica.

rochie-neagra-maneci-lungi  rochie-neagra-maneci-lungi-bottega

rochie-neagra-catifea-sense  rochie-neagra-maneci-lungi-sense

Umeri goi. Daca un look glam este scopul tinutei de sarbatori, atunci rochia neagra cu umeri goi este una dintre optiunile cele mai potrivite. Pe corp sau cu un model amplu, rochia cu umeri goi va atrage implicit atentia in partea superioara a siluetei. Decolteul rotund incurajeaza o accesorizare fina prin coliere subtiri, in timp ce modelul cu guler permite o accesorizare prin cercei ampli.

Pentru un look elegant prin excelenta, ideal pentru o petrecere de Craciun intre colegi, sandalele cu barete subtiri sunt una dintre optiunile care completeaza ideal outfitul. Negre sau aurii si cu un toc subtire, acestea sunt ultima piesa a unei tinute feminine, ireprosabile.

rochie-umeri-goi-cushnie  rochie-neagra-umeri-goi-sense

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.