Celine-cele mai chic tinute retro si feminine ale toamnei

Inceputul sezonului de toamna ne prezinta stiluri si tinute care ne pot inspira indiferent de preferintele vestimentare. Designerii ne aduc note moderne si cat mai personalizate prin look-urile care le poarta semnatura de stil, iar noi nu trebuie decat sa decidem care dintre acestia sunt mai aproape de propria noastra viziune asupra modei.

Celine, un nume pe care il asociem in fiecare sezon cu un stil al feminitatii clasice, cu tuse glam care urmeaza cele mai noi trenduri, ne propune pentru sezonul toamna 2019 tinute pe care le putem purta la fel de corect intr-o iesire casual, pentru un look office, dar si tinute glam de seara.

Iubitoarele unui stil vintage feminin pot alege pentru un outfit casual sau office fuste midi cu pliuri si camasi cu funda, o combinatie care pluseaza prin avantajele aduse siluetei. Astfel, fusta cu talie inalta si pliuri poate masca subtil zona soldurilor, cureaua ingusta va accentua talia, iar bluzele cu funde la guler sunt un aliat al femeilor care doresc sa aduca volum in zona bustului.

Urmand traiectoria propusa de brandul frantuzesc, putem completa tinuta cu cizme lungi intr-o culoare apropiata de cea a fustei, cu un cardigan clasic pentru un look de zi sau cu paiete pentru o tusa moderna si putem profita de ultimele raze puternice de soare din an pentru a asorta cu o pereche de ochelari aviator.

fusta-midi-toamna  fusta-midi-toamna

fusta-midi-toamna  fusta-midi-toamna

Septembrie este luna in care trebuie sa ne indreptam atentia spre jachetele care ne vor defini stilul in acest sezon, iar Celine ne propune sa optam pentru jachete scurte din piele, ideale pentru femeile petite, sau pentru sacourile lungi de inspiratie British, potrivite mai ales femeilor inalte.

Detaliile elegante se imbina minunat cu cele androgine, un look demn de catwalk in viziunea Celine bifand astfel jacheta neagra sau blazerul lung, pantalonii trei sferturi intr-un croi clasic, bluza uni si cizmele lungi cu toc care pluseaza printr-o nota feminina.

jacheta-piele-toamna  jacheta-piele-toamna

sacou-toamna-2019  sacou-toamna-2019

Un stil glam nu se rezuma la combinatia intre piese statement care vor iesi mereu in evidenta prin volum, culoare sau alte artificii stilistice. Iar femeia moderna care prefera un stil in linii clasice poate profita in acest sezon de viziunea brandului frantuzesc de lux pentru a-si completa garderoba cu noul glam.

Pentru asta este suficient sa alegem o piesa cu paiete ca o fusta midi neagra sau un top cu guler si sa o includem intr-un outfit clasic alaturi de un sacou negru, o bluza alba sau o pereche de pantaloni negri de costum. Daca dorim, insa, un plus de culoare, atunci sacoul sau cardiganul cu paiete va accentua acelasi stil rafinat, cizmele Burgundy si un colier lung auriu fiind accesoriile suficiente in completarea unei tinute classy chic.

fusta-paiete-toamna-2019  bluza-paiete-toamna-2019

jacheta-paiete-toamna-2019  sacou-paiete-toamna-2019

Rochiile midi cu maneci lungi sunt vedetele fiecarui sezon de tranzitie. Moda toamna 2019 ne propune croiuri cu guler si cu pliuri in partea de jos, iar stilul care ne reprezinta ne va ajuta sa alegem cel mai potrivit imprimeu.

Imprimeurile abstracte si cele de dimensiuni mari vor avantaja femeile cu o silueta subtire sau androgina si este recomandat ca acestea sa fie purtate cu o centura contrastanta in talie pentru a nu ascunde linia siluetei. Iubitoarele unui stil clasic pot miza pe rochia in carouri, in timp ce femeile care prefera un stil modern si indraznet vor avea si in acest sezon unda verde la rochiile animal print.

rochie-midi-imprimeu-toamna  rochie-midi-imprimeu-toamna

rochie-midi-imprimeu-toamna  rochie-midi-imprimeu-toamna

Celine subliniaza eleganta stilurilor retro clasice prin aceesorizarea tinutelor casual, dar si a outfiturilor de seara, cu esarfe oversized, palarii din fetru si ochelari aviator. Iar cromatica joaca un rol la fel de important ca piesele in sine in crearea unui look modern care va bifa toate rigorile modei.

Daca dorim sa schitam un stil office sau urban, atunci esarfa cu imprimeu in nuante de maro este alegerea care se integreaza minunat in spiritul sezonului si o putem purta cu o bluza alba uni si o fusta midi in nuante de bej. Trenciurile, ponchourile si cardiganele clasice vor aduce un plus de chic si de eleganta.

Trendurile anului 2019 continua sa voteze pentru o alaturare indrazneata a imprimeurilor, ceea ne permite sa purtam esarfa cu print si alaturi de o rochie lunga cu un imprimeu in culori diferite si cu o jacheta in carouri.

esarfa-toamna-2019  esarfa-toamna-2019

esarfa-toamna-2019  esarfa-toamna-2019

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.