Cele patru piese care deschid sezonul estival

In primele zile ale sezonului estival atentia iubitoarelor de moda si a stilistilor este focusata pe acele piese fara de care garderoba de vara nu ar fi completa. Piese versatile care pot fi parte ale tinutelor casual sau elegante, acestea deschid sezonul cald prin croieli si note relaxate, prin culori si  tonuri de vara.

Topurile albe reprezinta o idee de styling potrivita oricarui stil printr-o accesorizare si o asortare corespunzatoare. Fie ca este vorba despre tricouri casual, topuri din materiale fine sau camasi vaporoase, orice piesa alb uni creeaza alaturi de o pereche de jeansi si un sacou alb sau crem o tinuta chic de oras. Tocurile cui si geanta plic incadreaza outfitul in zona tinutelor elegante, in timp ce pantalonii office conici si o pereche de balerini sunt reperele unui stil relaxat de birou.

top-alb-  top-alb-style  bluza-alba

bluza-alba-sense  top-alb-sense

Rochia lunga este un refugiu in trend pentru stilizarea iesirilor casual sau elegante. Materialele fine si o cromatica minima definesc rochia maxi ideala pentru iesiri elegante, in timp ce o croiala vaporoasa da tonul unei tinute casual. Culorile pamantii caracterizeaza stilul etno potrivit rochiilor cu accente boeme, stilizate cu ajutorul colierelor statement, a gentilor si a curelelor de talie in tonuri de maro.

rochie-maxi  rochie-maxi

rochie-maxi-sense  rochie-maxi

O fusta cu print floral poate fi, in functie de croiala, piesa principala a unei tinute casual chic, dar si a unui outfit office. Fusta florala dintr-un material vaporos subliniaza un outfit feminin, relaxat, iar un top alb pe corp poate fi completarea ideala pentru o zi calduroasa de vara, asa cum exemplifica modelul Miranda Kerr. O fusta midi conica intr-o cromatica subtila defineste un outfit chic de birou alaturi de o pereche de pantofi cu varf ascutit si o camasa sau un top uni.

fusta-florala-miranda-kerr  fusta-florala-olivia-palermo

fusta-florala-sense  fusta-florala-sense

Albastrul este una dintre culorile vedeta ale sezonului, iar stilistii si celebritatile ii imbratiseaza notele estivale. Rochia albastra este, asadar, o imagine a feminitatii, a elegantei si a rafinamentului, iar argintiul este culoarea care ii poate sublinia si mai bine statutul cromatic. Altuzarra propune pentru acest sezon rochii in nuante de albastru cu volane sau de tip camasa, cu maneci pentru un look cu accente vintage sau cu bretele subtiri pentru un look bazat pe finete.

rochie-bleu-street  rochie-bleu-kate

rochie-bleu-altuzarra  rochie-bleu-altuzarra

rochie-bleu-sense  rochie-bleu-sense

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.