Cele patru culori castigatoare la premiile Oscar 2016

In spatele faimosului eveniment nu se afla doar emotii si asteptari, ci si contracte stilistice si ore de pregatire. Astfel ca, oricat de frumoasa este intreaga poveste de pe covorul rosu, nu putem sa nu ne gandim si la itele care au tesut-o cu meticulozitate.

Anul acesta, spre exemplu, ar fi fost imposibil sa nu observam ca aparitiile pe covorul rosu au fost, pe cat de previzibile, pe atat de temperate. Daca in trecut culorile atrageau atentia nu foarte subtil asupra celor care le  purtau, acum, la cea de-a 88-a editie, rochiile actritelor prezente s-au recomandat in mare parte in negru clasic, in nuante regale sau boeme de violet-lila si in tonuri fragile de alb.

Poate ca pentru nu poti da gres cu rochia neagra lunga sau poate pentru ca negrul arata atat de bine in contrast cu faimosul covor rosu, suprematia non-culorii a ramas neatinsa. Jennifer Lawrence a optat pentru dantela si transparente moderne intr-o creatie Dior, Jennifer Garner a urmat trendurile satinate propuse de Versace, in timp ce Kate Winslet si Julianne Moore au adus si mai multa stralucire tinutei preferand materiale ce ne iau ochii prin straluciri si irizatii, determinandu-ne sa indragostim si mai mult de Ralph Lauren si Chanel.

Dior-jennifer-lawrence Jennifer-Garner-versace Kate-Winslet-Ralph-Lauren Julianne-Moore-Chanel

In coltul opus al ringului, singurul adversar de temut: rochia alba. Intr-adevar o (non)culoare dificil de purtat care te poate aduce instant pe un piedestal sau care va motiva review-uri dintre cele mai neplacute. Anul acesta, parerile au fost impartite. In timp ce criticii o aclama pe Lady Gaga in minunata rochie-salopeta, Olivia Wilde si rochia sa alb-fildes Valentino au fost acuzate ca ar fi dus la extrem accentele fairy tale. Rochia Zuhair Murad purtata de Chopra intriga prin contrastul maxi-transparent, in timp ce Rooney Mara pare sa se afle pe listele de Best Dressed gratie combinatiei look gotic-Givenchy.

Lady Gaga Olivia-Wilde-Valentino Priyanka-Chopra-Zuhair-Murad Rooney Mara-Givenchy

Rochiile lila si cele violet ne-au ajutat sa ne decidem cu aceasta ocazie ce nuante ni se potrivesc mai bine. Boemul lila Marches purtat de Heidi Klum, sau poate o nuanta mai puternica si mai increzatoare pe mana careia s-a lasat Reese Witherspoon? Parerile criticilor? Prea mult vs prea putin!

Heidi-Klum-Marchesa Reese-Witherspoon

Sofia Vergara. Aproape ca nici nu mai trebuie sa adaugam ceva. O prezenta care pune stapanire pe noi  fara nicio introducere asemeni unui parfum de calitate care ne invadeaza plamanii si simturile. Iar rochia albastru inchis o descrie cu o precizie flawless. Patricia Arquette a optat pentru aceeasi nuanta puternica de albastru, in timp ce Naomi Watts si Armani au lasat paietele sa le faca simtita prezenta. Lista a fost usor indulcita prin alegerea lui Brie Larson care ne-a surprins placut in Gucci, cu un decolteu incitant, o talie subliniata prin straluciri pe masura si volane care fac incheierea perfecta pentru o poveste spusa ca la carte.

Sofia-Vergara IF

Naomi-Watts-Armani-Prive Brie-Larson-Gucci

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.