Cele mai trendy trenciuri care au acaparat moda

Trenciurile au ramas cunoscute in lumea modei drept piesele fara de care nu putem aborda stilistic sezoanele de tranzitie. De la modelele clasice in stilul Burberry pana la cele care au acaparat catwalk-urile acestui sezon se observa un crescendo al stilului cat mai personalizat si a unei stilizari ce neaga orice tenta de anonimat.

Trenciul purtat cu un brau lat este una dintre tendintele care au monopolizat rapid atat prezentarile de moda cat si tinutele urbane. Modelele pot fi clasice, lungi, dar si intr-o culoare atipica precum kakiul, iar braurile late, cu un design simplu sau valurit, decid stilul prin cromatica.

Astfel ca alegerea unui brau in aceeasi culoare cu trenciul, asa cum exemplifica Tod’s, va sublinia in special linia taliei, in timp ce alegerea unei culori contrastante va evidentia atat trenciul in sine cat si accesoriul ales.

tod-fall-trenci  trenci-brau

Trenciuri classy…colorate? Cu siguranta ca Bottega Veneta si Dior au raspuns cu un DA! hotarat. Aceste modele pot urma o linie clasica, lasand astfel culoarea sa fie principalul punct de atractie, dar pot la fel de bine reprezenta un joc al liniilor care transforma outfitul intr-unul modern si plin de personalitate. Pentru a aduce si modele din piele intr-o zona a modernului, botinele colorate si gentile de dimensiuni mici pot reprezenta o accesorizare de efect.

Cromatica sustine atat nuante puternice precum galbenul Veneta, cat si pastelurile. Astfel ca un model bleu precum cel propus de Dior accenta prin accentele negre o accesorizare cu botine in acelasi ton de negru, in timp ce rozul feminin va fi cu atat mai bine pus in evidenta de o rochie midi gri si de o pereche de sandale din catifea, cu toc.

trenci-bottega-veneta  trenci-bottega-veneta

trenci-albastru-dior  trenci-roz

Trenciurile cu detalii statement sunt piesele care definesc un intreg outfit. Iar micile artificii stilistice pot sublinia, de asemenea, diverse atuuri. De exemplu, un model oversize, cu volum in partea superioara, va avantaja persoanele cu o silueta triunghi (umeri ingusti, solduri pronuntate), in timp ce un croi tip sacou, cambrat, cu revere, poate fi solutia optima pentru siluetele androgine.

Nu trebuie sa uitam, insa, ca anul 2017 este marcat de trendul manecilor statement. Bufante, ample, cu volane sau cu decupaje, acestea sunt una dintre tendintele majore, iar noile modele de trenciuri nu reprezinta o exceptie.

Un mod prin care putem plusa in accentuarea unui stil cat mai original? Purtarea trenciului incheiar doar la primii nasturi, astfel incat terminatia fustei sau a rochiei astfel lasata la vedere sa completeze strategic estetica schitata.

trenci-negru-mulberry  trenci-negru

trenci-tods  trenci-maneci-ample

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.