Cele mai potrivite tinute pentru zile aride

Chiar daca ne pregatim deja pentru colectiile sezonului racoros, inca nu putem trece cu vederea una dintre cele mai importante conditii ale unei garderobe confortabile de vara: capacitatea de a ne tine cat mai departe de austeritatea temperaturilor.

De ce anume sa tinem cont, deci, in alegerea pieselor vestimentare care ne vor face iesirile mai confortabile si mult mai placute?

Sleeveless. “Less is more” este zicala care isi exprima cel mai clar autoritatea in zilele calduroase. O camasa cu un croi drept, fara maneci, nu este doar o piesa moderna, ci si indicata in outfituri pliate pe orice stil. Purtata cu pantaloni eleganti, jeansi sau fuste office, camasa sleeveless cu un croi lejer si intr-un alb monocrom este cea mai indicata alegere pentru o tinuta stylish si confortabila de vara.

camasa-alba-sleeveless-miranda camasa-alba-sleeveless-reese camasa-alba-sleeveless-reesew. camasa-alba-sleeveless

Alb si albastru. Desi vara este asociata, de cele mai multe ori, cu nuante aprinse si cat mai vesele, albul si albastrul sunt doua dintre culorile recomandate in zilele foarte calduroase. Parte din trioul cromatic al stilului sailor, cele doua culori pot fi purtate in tinute cat mai casual, fara a ignora latura feminina. O esarfa scurta sau o geanta in doua culori pot fi suficiente pentru a accesoriza perfect o tinuta de vara.

blue-dress rochie-alba-j.-lawrence

rochie-albastra-fashionsense rochie-alba-fashionsense

Pantaloni cu o croiala ampla. Suntem de acord cu faptul ca jeansii skinny avantajeaza cel mai mult silueta, dar in sezonul calduros ii putem inlocui fara nicio problema cu o pereche de pantaloni lejeri, crop. Avantajul acestora este ca ii putem purta si cu pantofi cu toc, dar si cu pantofi sport, iar tricoul basic, uni, este suficient pentru a intregi look-ul

olivia-palermo-casual -pants XC 77 NAVY MODEL FATA 1

Fuste in A. Fustele conice, desi o varianta la care apelam aproape din reflex pentru tinutele de seriviciu, au predat stafeta in sezonul cald fustelor in A. Cu pliuri sau clos, cu imprimeu floral sau intr-un roz pal, acestea reprezinta baza tinutei care necesita doar un tricou alb sau un top negru si o pereche de stiletto pentru a ne simti pe cat de glam pe atat de confortabil.

floral-skirt-street pink-skirt-street fusta-florala-fashionsense fusta-roz-fashionsense

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.