Cele mai in voga piese si tinute de sarbatori

Fie ca ne gandim la Craciunul sarbatorit in familie, la noaptea de Revelion sau la petrecerea de iarna alaturi de colegi, sarbatorile si evenimentele care marcheaza finalul de an ne incurajeaza sa ne reinnoim garderoba cu cele mai moderne tinute. Pentru sezonul de iarna, designerii si stilistii raspund tuturor dorintelor stilistice prezentandu-ne cele mai noi piese din catifea, costume classy, rochii negre cu detalii chic si alte idei de styling ce pot descrie orice preferinta vestimentara.

Rochiile din catifea sunt in fiecare an o alegere sigura, feminina si eleganta pentru un eveniment de tip cocktail, indiferent de amploarea acestuia. Pentru sezonul de iarna 2018-2019, designeri precum Erdem, Rachel Zoe sau Ralph&Russo reimprospateaza acest trend “regal” prin modele lungi, cu un umar gol sau cu un croi halter si cu talia de fiecare data subliniata.

Culorile inchise raman printre cele mai potrivite pentru un astfel de look, iar imprimeul contrastant aduce o tusa moderna unui model clasic. Croiurile cu un umar gol sau cele halter (prinse dupa gat) vor avantaja femeile cu o silueta triunghi inversat, decolteul adanc in V si croiurile pe corp sunt ideale pentru femeile cu o silueta petite care doresc sa creeze imaginea unei siluete mai inalte, iar talia accentuata fie prin croi, fie printr-un cordon sau o centura subtire, este un aliat al tuturor tipurilor de silueta.

Pentru a pastra o nota casual intr-o tinuta compusa in jurul rochiei din catifea putem accesoriza cu o pereche de cizme lungi, in timp ce eleganta clasica a unui astfel de outfit va fi accentuata de o pereche de pantofi cu varf ascutit intr-o culoare statement.

rochie-catifea-imprimeu  rochie-catifea-lauren

rochie-catifea-albastru-imprimeu  rochie-catifea-rosie-rachel-zoe

rochie-catifea-imprimeu-sense  rochie-catifea-violet-sense

Piesele argintii sau aurii sunt in acest sezon printre preferatele designerilor si un trend major indiferent de stilul abordat, acestea promitand tinute chic si moderne imposibil de ignorat. Bottega Veneta si Ralph&Russo propun outfituri compuse din fuste midi cu aspect metalic, asortate unor bluze dintr-un material fin, iar nume precum Tadashi Shoji sau Givenchy semneaza rochii elegante cu accente metalizate.

Pentru a pastra si a sublinia totodata un look elegant, putem opta pentru rochii cu guler inalt sau cu maneci lungi, iar daca alegem un model mini, croiul drept cu decolteu subtil, la baza gatului, este cel mai potrivit in obtinerea unui outfit classy.

argintiu-venetta  fusta-bronz-lauren

rochie-auriu-argintiu-givenchy  rochie-argintie-tadashi

rochie-detalii-aurii  rochie-detalii-aurii-sense

In ultimele sezoane, costumele rivalizeaza cu rochia clasica in obtinerea locului fruntas pentru cele mai rafinate outfituri. Putem alege in acest sezon un model auriu sau negru, iar notele moderne si extrem de chic vor fi date de blazerul lung, de pantalonul evazat sau de tip culottes, dar si de anumite detalii precum un croi pe umeri sau un decolteu adanc in V.

Modelele clasice, cu pantalon slim, pot fi printre cele mai potrivite optiuni pentru femeile petite, in timp ce blazerele lungi si pantalonii maxi, evazati, compun un duo recomandat mai ales femeilor inalte. Pentru un eveniment monden care cere cele mai in voga si mai moderne outfituri, Balmain aduce in prim plan costumele cu pantaloni bufanti, un croi care va avantaja femeile cu silueta triunghi inversat (umeri pronuntati, solduri inguste).

costum-auriu  costum-auriu

costum-negru-auriu  costum-negru

Una dintre putinele certitudini ale modei este ca rochia neagra nu va parasi niciodata topul tendintelor. Iar pentru moda sezonului de iarna 2018-2019, designerii aduc noi detalii rochiilor negre clasice, oferindu-le astfel titlul de must have!

Michael Kors imbina eleganta rochiei negre dintr-un material fin, cu accente de dantela in ton, cu notele glam date de cizmele animal print. Aceeasi combinatie intre clasic si modern este propusa si de Alexander Wang prin rochia tip blazer din catifea, un outfit completat de dresul cu broderie.

Rochia neagra cu detalii glam descrie in acest final de an si creatiile Ralph&Russo, accentuand armonioasa combinatie intre clasic si accentele moderne date de insertiile tip bijuterie. Poate fi vorba despre paiete, despre gulerele cu aplicatii metalice, iar daca dorim sa optam pentru o rochie neagra simpla, atunci putem accesoriza cu o geanta mini cu aspect lucios sau cu o pereche de stiletto argintii sau aurii.

rochie-neagra-  rochie-scurta-neagra-wang

rochie-neagra-rr  rochie-scurta-neagra-sense

rochie-neagra-scurta-sense  rochie-neagra-scurta-sense

Rosul este culoarea pe care o asociem cel mai des cu sarbatorile de iarna. Iar tendintele care descriu finalul acestui an propun rochii midi dintr-un material fin, fuste din catifea sau costume elegante de un rosu aprins.

Rochia rosie satinata  poate compune un look rafinat si elegant daca accesorizam cu o geanta sau cu o pereche de pantofi aurii, insa va reprezenta o piesa la fel de statement daca o vom purta conform cerintelor glam in tendinte cu botine sau cizme albe.

Un look modern il vom obtine si daca purtam fusta rosie cu o bluza aurie, rezultatul obtinut fiind la fel de elegant daca optam pentru o bluza neagra, pastrand nuantele de auriu pentru geanta sau pentru pantofii alesi. Indiferent de piesa rosie pe care mizam pentru a ne descrie outfitul, putem asorta sau accesoriza cu negru sau auriu, fara a omite, insa, propunerea Carolinei Herrera: introducerea unui accent subtil de albastru pentru o nota de individualitate extrem de chic.

rochie-rosie-midi  fusta-rosie-catifea

costum-rosu  rochie-rosie-asimetrica

rochie-rosie-eleganta-sense  bolero-sacou-rosu-sense

bluza-rosie-volane-sense  fusta-rosie-midi-sense

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.