Cele mai chic 5 moduri in care purtam rochia florala in acest sezon

Pentru sezonul primavara-vara 2018, designerii pastreaza rochia florala ca piesa de baza in garderoba, propunand totodata anumite detalii care ii subliniaza nota feminina. Fie ca este vorba despre un brau colorat care evidentiaza talia, sau despre o bandana care accentueaza cromatica rochiei, accesoriile care o insotesc ii sporesc notele romantice si elegante.

Un accesoriu devenit extrem de popular printre iubitoarele de moda, braul subliniaza armonios linia siluetei, accentuand totodata stilul personal, dar si pe cel al rochiei alese.

Un model lat intr-o culoare aprinsa, constrastanta cu cea a rochiei, atrage instant atentia asupra taliei, in timp ce modelele intr-o cromatica subtila sau doar asemanatoare cu cea a rochiei pluseaza printr-o nota de rafinament. Astfel ca pentru o rochie diafana, cu un croi usor amplu si dintr-un material vaporos, braul lat poate fi una dintre cele mai inspirate optiuni, in timp ce rochiile cu un croi pe corp vor fi mai bine evidentiate printr-un model subtire, dintr-un material fin.

rochie-florala-brau  rochie-florala-brau

rochie-florala-brau  rochie-florala-brau

Daca centurile in talie sunt un accesoriu cu care designerii si fashionistele ne-au obisnuit in ultimii ani, palariile sau esarfele purtate pe cap atrag atentia asupra unei tinute moderne. Pentru un lool perfect definit stilistic, esarfa care aduce look-ului o nota vintage sau chiar pin-up poate imprumuta din cromatica rochiei, in timp ce pantofii pot urma nuanta centurii de talie.

O alternativa mai la indemana, palaria cu cozoroc in stilul Dior si ochelarii supradimensionati descriu o accesorizare care abordeaza aceleasi note vintage dintr-o perspectiva mai indrazneata. Si intr-o astfel de tinuta, insa, palaria este incadrata perfect in cromatica outfitului, prin asortarea fie cu imprimeul rochiei florale, fie cu centura din talie.

rochie-florala-temperley  rochie-florala-temperley

rochie-florala-dior  rochie-florala-dior

Sandalele gladiator au devenit un must have in urma cu cativa ani, iar in 2018 si-au reasumat rolul de leader pentru accesorizarea rochiei florale.

Daca Chanel sau Andew Gn aduc impreuna rochia mini in culori inchise si sandalele gladiator negre, Brock propune outfituri mai delicate in care sandalele cu barete fine sunt asortate unei rochii florale albe cu o croiala boema.

rochie-florala-dior  rochie-florala

rochie-florala  rochie-florala-brock

Desi asortarea gentii cu pantofii a fost timp de multi ani un punct central in lumea modei, culoarea imprimeurilor este acum decisiva in accesorizare. Iar in cazul rochiei florale lucrurile devin extrem de simple. Pentru a obtine un look cat mai chic, pantofii pot fi asortati cu una dintre culorile din imprimeul rochiei.

Iar pentru ca designerii sunt in acord cu cerintele sezonului cald, nuantele de rosu sau galben se afla printre cele mai de indragite de stilisti, fie ca este vorba despre o pereche de sandale gladiator, despre sandalele cu bareta sau pantofii stiletto.

rochie-florala-andrew  rochie-florala-andrew

rochie-florala-erdem  rochie-florala

Constrastele stilistice vor fi intotdeauna un detaliu care diferentiaza tinutele corecte de cele care aduc si un plus de personalitate. In cazul rochiei florale, acesta este definit de asortarea cu o pereche de pantofi al caror stil evidentiaza prin contrast nota romantica si delicata a rochiei.

Chloe, Andrew Gn si Michael Kors sunt cateva dintre numele care propun astfel botinele negre cu fermoar sau siret ca accesoriu necesar pentru o tinuta efervescenta, care debordeaza de stil si personalitate.

rochie-florala  rochie-florala-chloe

rochie-florala-kors  rochie-florala-kors

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.