Cele mai aclamate tinute pe covorul rosu de la Cannes

Orice eveniment monden este, in primul rand, un prilej pentru a aduce sau pentru a readuce nume celebre in atentia publicului. Iar moda, tinutele celor mai faimosi designeri si accesoriile cele mai glam sunt repere esentiale.

Anul acesta, festivalul de la Cannes a ajuns la cea de-a 69-a editie, iar vedetele prezente s-au asigurat prin outfiturile alese ca o vom astepta cu nerabdarea pe urmatoarea.

Una dintre cele mai admirate alegeri vestimentare a fost cea a lui Amal Clooney. O rochie lunga Atelier Versace, intr-o culoare calda, un material diafan si un croi care ii pune in evidenta silueta perfecta. Nici nu ne-am fi asteptat la mai putin de la Mrs Clooney. Iar daca ne-am fi putut indoi ca nuantele de galben sunt in voga in acest sezon, Anna Kendrik ne reaminteste ca o culoare feminina si atat de eleganta nu poate parasi lista tendintelor. Cu atat mai mult alaturi de o rochie sirena si un colier statement.

Amal Clooney in Atelier Versace ANNA KENDRICK

Desi printre primele preferinte ale tuturor femeilor, rochiile fara bretele sau cu bretele subtiri isi ating potentialul maxim atunci cand imbraca siluete tonifiate si posturi increzatoare. Actritele Blake Lively (in Atelier Versace ) si Naomi Watts ne demonstreaza ca acesta nu este un mit si ca orice detaliu conteaza. Cu atat mai mult in cazul rochiilor cu aplicatii sau cu accente transparente.

NAOMI WATTS Blake Lively in Atelier Versace

Opulenta isi poate face simtita prezenta in diverse moduri. De la accesorii, la aplicatii si, de ce nu, la croiuri cat mai extravagante. Blake Lively, din nou prezenta sub blitzurile paparazzilor, si Araya Hargate propun rochii in valuri si in dulcile nuante pastelate de albastru si roz.

Blake Lively ARAYA A. HARGATE

Printre atat de multe modele de rochii, una mai eleganta decat cealalta, salopetele sunt de fiecare data o alegere neasteptata. Dar niciodata blamata. Anul acesta, atat Victoria Beckham cat si Julia Roberts au mizat pe combinatia alb-negru si au demonstrat ca exprimarea stilului personal este la fel de importanta pentru a atrage atentia pe covorul rosu.

Victoria Beckham in Victoria Beckham Julia Roberts

Nu putem uita nici de actrita Susan Sarandon si modelul Doutzen Kroes care au reusit sa imbine perfect slitul impunator cu decolteul adanc. O dovada in plus ca negrul si eleganta pot anula orice urma de scepticism. Si cum niciun eveniment nu poate fi complet fara amprenta celor doua nume de varf ale industriei modei, Kirsten Stewart ne aminteste de ce iubim notele classy ale rochiilor Chanel, in timp ce rochia Gucci purtata de Kirsten Dunst ne arata cum simplitatea si accentele luxury se pot imbina intr-o tinuta eleganta si relaxata.

Susan Sarandon Doutzen Kroes in Brandon Maxwell Kristen Stewart in Chanel Kirsten Dunst in Gucci

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.