Cele 5 rochii moderne care ne pregatesc pentru orice eveniment

Moda toamna-iarna 2019 ne prezinta prin intermediul celor mai populari designeri cum temperaturile din ce in ce mai scazute nu au nicio sansa in fata outfiturilor moderne care ne descriu stilul in orice context social. Kate Spade, Fendi, Givenchy si Ralph Lauren sunt doar cateva dintre numele pe care trebuie sa ni le amintim atunci cand vom alege rochia perfecta pentru o iesire de zi, de seara, pentru un eveniment monden sau pentru un look modern de birou.

Rochia camasa satinata. Rochiile cu guler, cunoscute de asemenea ca rochii camasa, au fost prezente pe catwalk in fiecare dintre ultimele sezoane. Daca dorim sa demonstram insa ca suntem la curent cu noutatile din lumea modei, atunci ne putem orienta spre o astfel de rochie din satin sau cu transparente.

Kate Spade, Fendi si Cedric Charlier nu se opresc aici si ne arata cum o pereche de ghete sau de cizme lungi intr-o culoare contrastanta vor evidentia intreaga tinuta. Putem folosi acest truc in crearea unui outfit casual chic sau pentru un eveniment monden de zi. Daca alegem o pereche de pantofi clasici, putem purta rochia camasa si intr-o tinuta de birou, mai ales daca optam pentru un model cu maneci medii si cordon in talie.

rochie-camasa-satin  rochie-camasa-satin

rochie-camasa  rochie-camasa-satin

Rochia rosie. Daca fiecare culoare pe care o alegem ar vorbi despre noi, atunci cu siguranta rosul aprins ar fi nuanta care ne-ar descrie ca femei increzatoare, moderne si puternice. O culoare ideala pentru un stil elegant de seara, aceasta ne permite sa o introducem si intr-un look office daca alegem un model clasic, uni, cu un cordon in talie, sau intr-un outfit casual, daca mizam pe rochii din bumbac sau din materiale groase.

Azzaro si Ralph Lauren pluseaza prin eleganta si ne prezinta ultimele tendinte toamna 2019 prin rochii cu un umar gol sau prin rochii fara bretele. Cu o abordare pliata pe un stil mai casual, Victoria Beckham si Andrew Gn ne propun modele uni, in linii simple, care bifeaza insa trendurile sezonului prin manecile ample, croiul lejer sau in A si asortarea cu cizme lungi in aceeasi culoare.

rochie-rosie  rochie-rosie

rochie-rosie  rochie-rosie

rochie-rosie-sense  rochie-rosie-sense

Rochia cu flori. Desi rochia florala nu mai este de mult o surpriza pe catwalk-uri, trendurile toamna 2019 ne propun cateva elemente care ne dau motive sa ne reindragostim de aceste modele.

Givenchy ne prezinta rochii lungi cu imprimeu floral, recomandate mai ales femeilor inalte sau cu o silueta subtire, cu volane la mansete sau la guler, intr-un stil clasic victorian. Etro si Ulla Johnson prefera rochiile midi sau scurte, in culorile toamnei, si ne ajuta sa ne hotaram intre modelele pe care putem miza intr-o tinuta mondena sau una casual chic. Pentru cea dintai, rochia satinata cu brau in talie este ideala mai ales femeilor care doresc sa isi accentueze silueta si sa pastreze un stil rafinat in acord cu satinul rochiei. Un look in note casual este usor de obtinut daca alegem o rochie cu un croi drept sau in A si cu maneci ample.

Un truc folosit de stilisti si accentuat pentru acest sezon de Ulla Johnson? Asortarea rochiei cu un dres si o pereche de pantofi, ambele in culoarea predominanta a rochiei, promite crearea iluziei unei siluete mai inalte.

rochie-flori-2019  rochie-flori-2019

rochie-flori-2019  rochie-flori-2019

rochie-flori-2019-sense  rochie-flori-2019-sense

Rochia din catifea. Zilele reci aduc inca o veste buna: ne putem intoarce acum la materialele groase, iar catifeaua este cea care a captat atentia designerilor si acum si atentia noastra.

Bottega Veneta si Luisa Beccaria ne determina sa ne indreptam atentia spre rochii lungi din catifea, in culori imposibil de ignorat precum living coral, culoarea anului 2019, sau albastru. Modelele lungi cu un cordon auriu in talie sau cu broderie fina sunt create parca special pentru femeile care adopta un stil vintage boem, in timp ce rochiile negre scurte rezolva orice impas stilistic in apropierea unei iesiri elegante sau a unui eveniment monden. Pentru a evidentia si mai bine rafinamentul rochiei negre din catifea, cerceii rosii sau aurii, un colier masiv si rujul rosu sau burgund sunt accesoriile pe care le putem lua in considerare.

rochie-catifea-lunga  rochie-catifea-lunga

rochie-catifea-scurta  rochie-catifea-sense

Rochia strapless. Moda toamna-iarna 2019 imbina minunat trendurile sezonului prin rochiile fara bretele, din piele, cu detalii transparente, franjuri sau intr-o culoare statement ca rosul aprins.

Daca modelele pe corp vor avantaja mai ales femeile cu o silueta clepsidra, cele ample de la talie in jos sunt recomandate in special femeilor cu o silueta triunghi inversat (umeri pronuntati, solduri inguste). Pentru evenimentele elegante la care le putem purta, acelea dintre noi care prefera o rochie uni vor avea de ales intre modelele negre din piele care vor arata minunat alaturi de o pereche de pantofi rosii, asa cum ne demonstreaza Ermanno Scervino, sau cele rosii cu corset in stilul Givenchy.

Un stil la fel de sofisticat poate fi obtinut prin rochia neagra cu broderie aurie sau argintie si detalii transparente, in timp ce Etro ne arata cum sa purtam corect o astfel de rochie intr-un outfit cu tuse casual alegand un model midi, accesorizat cu o centura in talie si cu ghete in culoarea centurii.

rochie-fara-bretele-2019  rochie-fara-bretele-2019

rochie-fara-bretele-2019 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.