Cele 5 piese basic ale momentului si cum le integram in stilul preferat

Stilul clasic, cel office si outfiturile moderne au ca elemente comune piese versatile, usor de integrat in tinute cat mai diverse si care, in functie de felul in care asortam, pot fi ideale pentru orice stil ales. Iar sezonul de tranzitie ne aminteste care sunt aceste piese pe care ne putem baza in orice context.

Topul colorat. Fie ca il folosim ca singura pata de culoare intr-o tinuta de serviciu, fie ca va reprezenta un accent modern intr-un outfit urban, topul colorat va atrage de fiecare data atentia. Pentru sezonul de toamna, designerii propun galbenul si oranjul ca repere cromatice pentru un look modern, iar bluzele si puloverele usor ample si cu un detaliu statement se afla printre piesele favorite.

Daca alegem o bluza colorata cu imprimeu, putem opta pentru o fusta sau un pantalon uni, intr-una dintre culorile imprimeului, in timp ce un pulover intr-o singura culoare poate primi un twist modern printr-un detaliu precum maneci bufante, drapaje sau un croi asimetric. Iar daca mizam pe o bluza sau un pulover cu un croi cat mai clasic, atunci un colier intr-o culoare la fel de puternica va aduce nota de glam necesara.

bluza-galbena-flori  pulover-portocaliu

bluza-galbena-sense  pulover-oranj-lana-sense

Rochia mini. Daca dorim sa alegem un singur model de rochie pe care sa ne bazam pentru orice tip de outfit, atunci rochia mini cu talia subliniata si un croi in A este una dintre cele mai sigure optiuni. Modelele cu maneci scurte sau trei sferturi sunt ideale pentru un stil office, iar o pereche de pantofi colorati cu toc va transforma instant tinuta intr-una extrem de chic.

Un astfel de model va marca de fiecare data talia, dar si linia picioarelor, avantajand persoanele cu o silueta petite, dar si pe cele care doresc sa adauge volum in zona superioara a siluetei.

rochie-alb-negru  rochie-A

rochie-scurta-sense  rochie-scurta-sense

Fusta midi creion. Un model atemporal, fusta midi intr-un croi conic este prezenta si in acest sezon pe catwalk-urile internationale. Pentru un stil business, aceasta va fi evidentiata armonios de un top peplum cu guler clasic, asa cum propune Fendi, o combinatie care va avantaja mai ales femeile cu o silueta triunghi inversat, in timp ce o abordare foarte chic este propusa de Louis Vuitton prin asortarea cu topuri oversized intr-un imprimeu multicolor si pantofi decupati in fata, un outfit perfect pentru femeile cu o silueta triunghi.

Iar daca dorim sa obtinem foarte usor o tinuta perfecta atat pentru serviciu, cat si pentru o iesire in oras, fusta midi creion si o bluza intr-o culoare puternica, purtata cu terminatia sub betelia fustei, va crea duoul perfect.

fusta-midi-fendi  fusta-midi-vuitton

fusta-midi-sense  fusta-midi-sense

Pantalonii bleumarin. Tinutele de serviciu, dar si cele classy sau casual, vor fi corect evidentiate printr-o pereche de pantaloni bleumarin cu talie inalta sau cu un croi amplu.

O culoare usor de integrat in orice stil, bleumarinul aduce o nota de eleganta adaptabila in orice context. Putem purta, astfel, pantalonul navy cu talie inalta cu un sacou scurt si un top din voal pentru un look elegant, dar si cu o bluza basic pentru orele petrecute la birou.

pantaloni-bleumarin  pantaloni-bleumarin

pantaloni-bleumarin-sense  pantaloni-bleumarin-sense

Topurile cu detalii statement. Indiferent de tipul tinutei pe care dorim sa o obtinem, alegerea unei bluze cu un detaliu statement poate amplifica efectul glam, modern si nota personalizata a look-ului astfel obtinut.

Poate fi vorba despre o bluza cu guler Peter Pan din voal, dar si un top cu funda sau cu o panglica in zona decolteului. Un astfel de model va aduce volum in zona bustului si ne permite sa il asortam unei fuste sau unei perechi de pantaloni uni intr-o culoare basic. De asemenea, detaliul statement din zona decolteului ne propune sa purtam cu incredere un astfel de outfit, fara niciun tip de accesorizare.

bluza-guler  bluza-detaliu-decolteu

bluza-panglica-sense  bluza-guler-sense

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.