Cele 5 fuste ale sezonului rece- propunerile designerilor

Iarna, fustele sunt piesele care pastreaza tonusul feminin al tinutelor afisate. Pentru a echilibra cat mai corect notele confortabile cu cele chic ale unui outfit, designerii propun modele care pot schita cu usurinta look-uri casual, office sau elegante. Iata care sunt sugestiile acestora pentru sezonul toamna-iarna.

Fusta lunga satinata. Armani si Fendi sunt doua dintre semnaturile suprapuse tinutelor casual chic pe care le putem schita cu ajutorul fustelor lungi cu aspect satinat. Uni, intr-o (non)culoare discreta sau intr-o nuanta puternica de albastru, acestea sunt cel mai bine purtate cu ghete sau cizme lungi, cu toc.

Combinatia cu jachete scurte, precum cele cu imprimeu propuse de Armani, avantajeaza mai ales persoanele care vor sa adauge optic centimetri in inaltime. O lungime midi-maxi a fustei permite purtarea cu un palton care sa acopere in intregime lungimea fustei, dar si cu un sacou lung, atat timp cat talia este marcata printr-o centura sau un brau.

fusta-lunga-armani  fusta-lunga-armani

fusta-lunga-fendi  fusta-lunga-fendi

Fusta office. Un stil business actual se bazeaza in special pe note clasice reinventate, revenind totodata la o cromatica simpla, neutra. Pentru sezonul toamna-iarna, Daks aduce in prim plan fuste midi conice cu talie inalta si un imprimeu discret in dungi sau carouri, un model care avantajeaza in special siluetele androgine. Camasile cu guler clasic, dar si gentile mici si mocasinii cu toc pastreaza o nota vintage.

Max Mara pluseaza printr-o nota feminina cu fuste peste genunchi cu slit adanc, pastrand talia inalta si cromatica minimalista. Trendurile incurajeaza asortarea cu o bluza sau un pulover cu guler inalt in aceeasi culoare, dar intr-o nuanta diferita. Un model ideal pentru persoanele inalte sau de inaltime medie, acestea pot fi purtate cu sacouri sau cu jachete lungi atat timp cat talia fustei ramane vizibila.

fusta-office-daks  fusta-office-daks

fusta-office-max-mara  fusta-office-max-mara

fusta-conica-sense  fusta-conica-sense

Fusta mini in carouri. Dior. Tibi. Zuhair Murad. Acestea sunt doar cateva dintre numele celebre de la care ne putem inspira pentru cele mai chic modele de fuste mini. Cu o lungime care avantajeaza atat siluetele inalte cat si pe cele petite, fustele scurte cu talie medie sau inalta pot fi purtate cu topuri cu un decolteu subtil la baza gatului.

Purtate cu o jacheta scurta, acestea vor da impresia unei siluete mai inalte, un efect care poate fi la fel de bine obtinut prin asortarea cu bluze ale caror terminatie este ascunsa de talia fustei. Desi imprimeul clasic si nuantele de gri aduse in prim plan accentueaza tusele clasice ale unei tinute compuse cu ajutorul unui astfel de model de fusta, stilul basic normcore incurajeaza si asortarea cu un top alb uni si o pereche de botine colorate pentru un look modern si extrem de chic.

fusta-mini-chanel  fusta-mini-tibi

fusta-mini  fusta-mini-zuhair

Fusta midi-maxi cu imprimeu. O fusta lunga sau midi cu imprimeu este in sezonul rece o tusa fresh intr-un outfit de oras. Jacheta scurta neagra prin care Armani completeaza tinuta pastreaza o nota clasica intr-un contrast de efect alaturi de imprimeul colorat. Indiferent de cromatica imprimeului, designerii propun asortarea cu un pulover negru scurt si accesorizarea cu o centura de talie in acelasi ton.

fusta-print-armani  fusta-cu-imprimeu

fusta-cu-imprimeu  fusta-cu-imprimeu-bottega

Fusta in culori pamantii. Nuantele de maro-bej, asociate mai ales tinutelor din sezonul de tranzitie, descriu in acest an si outfiturile din zilele reci. Modelele la doua randuri de nasturi, cele cu talie inalta, dar si modelele din piele ecologica se afla printre sugestiile designerilor. Combinatiile cromatice sunt multiple, acestea descriind si stilul abordat, puloverele cu guler inalt si cele oversize reprezentand in continuare optiunile principale ale designerilor.

bottega  

fusta-midi-piele  fusta-midi-escada

fusta-sense  fusta-sense

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.