Ce trenduri urmam post Grammy Awards

La cea de-a 58-a editie a Grammy Music Awards, vedetele ne-au inspirat, ne-au amintit de ce le urmarim cu fervoare sau de ce ramanem uneori cu impresia ca…exista loc de mai bine. Iar aceste aprecieri nu s-au rezumat la interpretarile live si la premiile obtinute, ci au continuat cu tinutele alese si cu ideile de styling care au provocat reactii pe cat de apreciative pe atat de retinute.

Dar sa ne oprim acum doar asupra celor care ne-au oferit cateva minute de relaxare estetica de calitate si de entuziasm.

Anul acesta, costumele deux-pieces au facut furori. Negru uni, cu fusta si slit adanc asa cum ne arata Demi Lovato sau pantaloni si sacou drept in stilul Amber Heard, acestea au readus moda androgina, tomboy, in atentia tuturor celor care asteptau cu nerabdare un sfat indirect si o directie clara pentru moda din 2016.

Norisol-Ferrari-Demi-Lovato

Dsquared2 suit-zendaya Amber-Heard

Tinutele fantezie nu puteau lipsi nici de aceasta data spre deliciul nostru si al criticilor de moda. De la Lady Gaga nici nu ne asteptam la mai putin, iar tributul adus lui David Bowie cu tinuta Marc Jacobs si nuanta aprinsa a parului ne-a confirmat asteptarile. Si pentru ca niciun outfit original nu isi merita statutul fara o competitie acerba, covorul rosu a fost dinamizat de salopete roz bombon, rochii minimaliste, palarii extravagante si tinute alb-negru care nu ne permit sa trecem cu vederea semnatura Jean Paul Gaultier.

Dencia Jean Paul Gaultier- Janelle-Monae Marc JacobsZ-LaLa

De la little black dress la rochiile negre maxi nu este decat un pas, o apreciere si multi centimetri distanta. Vanessa Lachey nu a facut niciun compromis si a optat pentru un outfit care ii asigura toata atentia noastra: negru, scurt, lucios si partial transparent. A echilibrat, insa, balanta cu un detaliu semnificativ: lipsa decolteului si croiul pe gat.

Carrie Underwood si Anna Kendrick au ales rochia maxi ideala pentru statura miniona, folosind clasicul truc al slitului adanc, in timp ce Adele a optat pentru un model Givenchy, perfect ales de stilisti pentru a modela optic si a da impresia unei siluete clepsidra.

Vanessa Lachey Nicolas Jebran - Carrie Underwood Emanuel Ungaro-Anna-Kendrick Givenchy-Adele

Culorile ne-au atras la fel de mult atentia. Nu doar asupra tinutei ci si a atuurilor si a stilului pe care a mizat fiecare vedeta in parte. Selena Gomez a stralucit ad litteram intr-o rochie sirena Calvin Klein care ii pune in valoare silueta si eleganta care a facut-o celebra, in timp ce Florence Welch a ales o rochie maxi feminina si boema intr-un roz pal, ingenuu.

Rosul aprins purtat de Ariana Grande nu putea ramane anonim, la fel cum Taylor Swift ne-a determinat sa ne tinem respiratia la aparitia electrica in roz si oranj Atelier Versace. Dar, indiferent de culorile alese, prezenta vedetelor pe covorul rosu a fost fara niciun dubiu evocativa si imposibil de uitat.

Calvin-Klein-Selena-Gomez gucci florence welch Romona Keveza-Ariana-Grande Wearing Atelier Versace

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.