Ce trebuie neaparat sa stim atunci cand alegem tinute cu dungi!

Orice tinuta conduce la crearea unui personaj pe care ne simtim confortabil sa il prezentam. Iar regulile modei, asortarea si accesorizarea devin detaliile fara de care nu putem aduce savoare propriei povesti de styling.

Pentru ca dungile au ramas unul dintre cele mai populare imprimeuri, anumite repere trebuie urmarite in schitarea unei povesti estetice de succes. Iar asortarea acestora cu un alt print, spre exemplu cu cel floral, a devenit un must-know. Astfel, o bluza cu dungi purtata cu o fusta florala sau invers creeaza un look modern, cu tuse boeme, pe care il putem adopta atat la serviciu cat si in timpul liber. Pentru o asortare fara cusur este indicat ca una dintre culorile de pe top sa se regaseasca si in cel al fustei.

Daca mizam pe o rochie ce reuneste cele doua imprimeuri, singurul detaliu de care trebuie sa mai tinem cont este asortarea. O pereche de cercei minimalisti, geometrici, in stilul printului in dungi, sau o bijuterie intr-un stil romantic, pentru a sublinia stilul feminin al printului floral?

dungi-si-floral  dungi-si-floral

dungi-si-floral  dungi-si-floral  dungi-si-floral

Unul dintre aspectele de care trebuie sa tinem cont atunci cand purtam o piesa cu dungi multicolore este asortarea cu o alta uni. Olivia Palermo demonstreaza acest lucru pritr-o bluza cu dungi colorate si o pereche de jeansi intr-o culoare regasita in imprimeul bluzei.

Accesorizarea poate completa ideal tinuta daca vorbim despre o geanta sau o pereche de pantofi de asemenea intr-una dintre culorile imprimeului.

dungi-multicolore  dungi-multicolore-olivia-palermo

fusta-dungi-multicolore-sense  bluza-dungi-multicolore-sense

Pentru o tinuta classica, eleganta, putem miza oricand pe topuri in dungi alb-negre. Poate fi o camasa dintr-un material fin sau o bluza pe care am purta-o in mod normal intr-un outfit casual. Accesorizate cu un colier statement si purtate pe sub un trench clasic, bej, acestea compun o tinuta cu note clasice pe care o putem integra in orice context. De ce trebuie sa mai tinem cont in aceste cazuri? De faptul ca dungile verticale lungesc optic silueta, pe cand cele orizontale aduc volum zonei in care le regasim.

bluza-dungi-clasic-office  bluza-dungi-clasic-office

bluza-dungi-clasic-sense  bluza-dungi-sense

Un alt must-know al ultimelor sezoane este faptul ca dungile orizontale purtate alaturi de cele verticale sunt un duo modern si o dovada a unui stil atent si armonios schitat. Prezentarile de moda au introdus in urma cu cateva sezoane aceasta combinatie, iar moda urbana le-a adoptat in cele mai diverse moduri.

Un efect sporit poate fi obtinut prin accesorizarea cu o geanta cu imprimeu grafic si prin adoptarea unei coafuri care sa nu acopere din imprimeul rochiei.

rochie-dungi  rochie-dungi

rochie-dungi  rochie-dungi-sense

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.