Ce topuri alegem in functie de croiul fustei preferate

Odata cu reinventarea anumitor articole vestimentare, nu putem face abstractie nici de piesele pe care le alegem pentru a completa alaturi de acestea tinutele chic, in tendinte. Astfel ca, daca in acest sezon fustele cu talie inalta si cu un croi midi conic sau amplu se impun ca repere esentiale in garderoba de zi cu zi, trebuie sa ne indreptam atentia si asupra topurilor care vor intregi tinuta.

Topurile negre, elegante. Daca dorim sa schitam un outfit elegant, fie de un rafinament subtil, fie glam, potrivit petrecerilor posh, atunci topurile negre sunt cele pe care trebuie sa le vizam. Putem miza pe modele cu accente transparente, o nota indrazneata care este insa perfect echilibrata prin alegerea unui top cu guler inalt sau cu un decolteu subtil si cu maneci lungi sau scurte.

Il putem asorta cu o fusta conica neagra si sandale in ton pentru un look classy, dar si cu o fusta intr-o culoare puternica precum galbenul sau oranjul, daca dorim sa obtinem o tinuta moderna, imposibil de ignorat.

bluza-neagra-eleganta  bluza-neagra-eleganta

bluza-neagra-eleganta  bluza-neagra-eleganta

Bluzele cu print floral. Atunci cand dorim sa obtinem o tinuta cat mai feminina, mai joviala si in tendinte, bluza cu imprimeu floral este una dintre cele mai sigure solutii. De cele mai multe ori intr-un croi lejer, aceasta poate fi purtata atat cu fuste conice, cat si cu fuste ample.

Pentru un outfit de oras, topul floral va compune un duo estetic ideal alaturi de o fusta uni intr-una dintre culorile imprimeului, in timp ce o tinuta office poate fi creata foarte usor dintr-o bluza in nuante de bleumarin sau negru si o fusta intr-una dintre aceste culori.

bluza-flori  bluza-flori

bluza-flori-sense  bluza-flori-sense

Topul sailor style. Topurile cu dungi in doua culori, dar si cele uni rosii sau bleumarin sunt ideale pentru a fi purtate cu fuste in stilul marinaresc. Pentru o tinuta sailor style care poate fi purtata cu usurinta la serviciu, putem opta pentru o fusta conica bleumarin si un top rosu sau cu dungi alb-bleumarin. Daca dorim sa obtinem, insa, un look chic de oras, atunci putem pastra culoarea statement ca descriptiva pentru o fusta midi ampla si sa optam pentru un top intr-una dintre culorile patentate de stilul sailor.

Pentru a obtine un astfel de look mereu in tendinte in sezonul cald, este necesar sa ne raportam la triunghiul cromatic rosu-alb-bleumarin, o piesa in dungi accentuand stilul creat.

stil-marinaresc  stil-marinaresc

stil-marinaresc  bluza-rosie-sense

top-rosu-sense  bluza-dungi-sense

Topul satinat. Fie ca preferam culorile subtile, fie ca suntem adeptele unor culori indraznete si pline de personalitate, topurile satinate in orice nuanta sunt necesare pentru un look high class, dar si pentru tinute office elegante.

Astfel de topuri vor arata de fiecare data minunat alaturi de fuste conice cu talie inalta si o pereche de sandale cu barete subtiri, gentile plic fiind accesoriul care subliniaza nota rafinata a tinutei. Urmand de cele mai multe ori un croi drept sau usor amplu, topurile satinate pot avantaja persoanele care doresc sa mascheze mici imperfectiuni ale siluetei, detaliile din zona decolteului (funde, volane. broderii, aplicatii) fiind totodata un avantaj pentru femeile care doresc sa adauge volum in zona bustului.

top-satinat  top-elegant

top-elegant-sense  top-elegant-sense

Topul cu volane. Unul dintre hiturile vestimentare ale modei 2018, topul cu volane poate fi piesa suficienta pentru o tinuta feminina si sofisticata. Femeile cu o silueta triunghi (umeri ingusti, solduri pronuntate) pot alege un model cu volane in zona umerilor sau in partea superioara a bratelor, in timp ce femeile cu o silueta triunghi inversat vor fi avantajate de un model cu volane in partea inferioara.

Daca alegem un top intr-o culoare pastel, cu volane fine la maneci, putem compune o tinuta business eleganta alaturi de o fusta midi, in timp ce modelele cu volane ample pot fi purtate cu fuste statement parte peste parte sau cu un model hip cu franjuri.

top-volane-maneci  top-volane-maneci

top-volane-maneci-sense  top-volane-sense

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.