Ce tinute pregatim pentru Craciun?

In apropierea fiecarui final de an, innoirea garderobei sau descoperirea celor mai moderne combinatii vestimentare pentru petrecerile de Craciun sau de Revelion se afla printre activitatile principale ale fiecarei femei. Si, chiar daca cele doua evenimente presupun un cod vestimentar care apartine aceeluiasi stil, micile diferente sunt cele care conteaza.

Care sunt, deci, piesele vestimentare, tinutele si detaliile care le individualizeaza?

Daca in noaptea dintre ani negrul, albul si combinatia celor doua este una dintre alegerile cel mai des intalnite, pentru Craciun nuantele de rosu, verde si auriu sunt cele care primeaza. O rochie rosie pentru o petrecere sau in cadrul unui eveniment glam, un pulover rosu pentru serviciu sau o bluza din voal pentru o iesire casual aduc instant spiritul sarbatorilor de iarna. Combinatia rosu-alb sau rosu-negru face ca tinutele sa fie potrivite atat pentru serviciu cat si pentru timpul liber, accentuand culoarea si in acelasi timp subtilizand nuanta aleasa.

rosu rochie-rosie rosurochie-rosu-negru-sense rochie-rosie-sense5 rosu-voal-sense pulover-rosu-sense

Nuantele de verde, in special verde smarald si verde British sunt un adversar puternic al rosului in preajma sarbatorilor. Poate fi vorba despre o singura piesa vestimentara, despre un accesoriu sau despre o tinuta all green. Singurul lucru de care este indicat sa tinem cont este evitarea asortarii cu rosu. Desi cele doua culori sunt complementare, iar alaturarea lor poate fi considerata inspirata in unele situatii, una dintre regulile nescrise ale modei de Craciun este evitarea tinutelor rosu-verde.

verde fusta-verdefusta-verde-sense verde  geanta-verde pantaloni-verzi-sense

Auriul, culoarea glam prin definitie, rezoneaza cu orice eveniment somptuos, dar mai ales cu petrecerile de final de an. Putem alege o rochie aurie impreuna cu un blazer negru si un clutch negru sau bej, dar la fel de usor putem asorta o fusta golden cu o bluza neagra din material fin. In acest caz, un colier auriu poate completa tinuta, fara a fi necesara o accesorizare completa.

rochie-paiete fusta-aurie rochie-aurie rochie-aurie-sensefusta-aurie-sense blazer-auriu-sense

Materialul si detaliile alese sunt cel putin la fel de importante ca nuantele pe care le aducem in garderoba unor anumitor tipuri de evenimente. Astfel ca, daca noapte dintre ani si-a rezervat catifeaua si paietele, matasea ramane un reprezentant al evenimentelor chic de Craciun. Pentru a accentua fluiditatea acestui material, putem asorta cu o a doua piesa in aceeasi culoare. Detaliile precum o curea sau un colier auriu, o funda sau un decolteu atipic pot aduce si mai multa eleganta.

matase matasematase-sense matase-sense

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.