Ce tendinte anunta rochiile afisate la Premiile Oscar

Ca in fiecare an, gala Premiilor Oscar a reunit nu doar numele celebre din industria cinematografica, ci si talentele stilistice din spatele celor de pe marile ecrane. De la outfituri clasice la cele statement, de la nuante subtile la culori ce refuza sa se lase ignorate, outfiturile de pe covorul rosu ne-au atras atentia asupra personalitatilor pe care le descriu vizual, dar si asupra tendintelor din acest an.

Cod rosu. Daca un eveniment elegant este deseori asociat cu rochii negre cu o tusa glam, la cea de-a 90-a editie a Premiilor Oscar, rosul a fost culoarea care a dominat blitz-urile fotografilor.

De la rochia Dior purtata de Meryil Streep la creatiile Reem Acra sau Schiaparelli, rochiile rosii lungi au descris aparitii elegante si moderne. Accesoriile nude sunt cele care pluseaza printr-o nota clasica, iar accentele de roz subliniaza una dintre cele mai indraznete tendinte ale acestui an: combinatia rosu-roz.

streep-dior  reem-acra

rochie-maxi-rosie-oscars  schiaparelli-oscar-rochie-ros-rozu

Maculin-feminin. Emma Stone si Janelle Monae sunt doua dintre celebritatile care au mizat pe contraste pentru un look personalizat, in tendinte. Fie ca este vorba despre un costum satinat Louis Vuitton purtat pe covorul rosu, fie ca ne oprim asupra costumului rosu Siriano purtat la petrecerea de dupa ceremonie, detaliile care puncteaza la fel de bine doua stiluri diferite nu pot fi trecute cu vederea.

Ambele celebritati ne reamintesc ca panglicile sau centurile de talie in forma de funda raman in tendinte si ca acestea pot oricand sublinia nota feminina a unei tinute, sau, dimpotriva, ii pot completa in ton stilul feminin deja conturat.

emma-stone-vuitton  janelle-monae

Metalic. Rochiile argintii au magnetizat din nou covorul rosu. De la faimoasa Wonder Woman Gal Godot intr-o piesa semnata Givenchy la imaginea Dior, Jennifer Lawrance, rochiile “metalice” readuc totodata franjurii si volanele in atentia fashionistelor.

De asemenea, departe de a reprezenta doar tinute statement, acestea devin un real aliat al siluetelor de orice tip, accentuand importanta unui decolteu adanc in V pentru a creea iluzia unei siluete mai inalte, dar si a unui model halter pentru a accentua zona umerilor.

gal-gadot-ginvenchy  jennifer-lawrance-dior

naeem-khan  sandra-bullok-vuitton

Pastel. Rozul si albastrul pastel sunt doua dintre nuantele care accentueaza feminitatea unei tinute, dar mai ales a personalitatii care o afiseaza. Emily Blunt, Margot Robbie si Saoirse Ronan au optat pentru astfel de tinute, iar stilurile diferite abordate de cele trei actrite demonstreaza ca acest trend poate fi adaptat oricarei preferinte stilistice.

Pentru un plus de glam, accesorizarea cu o geanta argintie ramane una dintre cele mai chic abordari, insa afisarea unei rochii pastel fara nicio accesorizare, sau foarte subtil completata de bijuterii fine, poate spori, de asemenea, nota classy si rafinata a outfitului ales. Tanara actrita Saoirse Ronan si rochia roz pastel Calvin Klein numesc duoul care subliniaza aceasta directie stilistica.

emily-blunt-schiaparelli  kate-upton

margot-robbie  saoirse-calvin-klein

 

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.