Ce rochii propun designerii de top?

In prima luna de primavara, cand tendintele acestui an si-au facut deja simtita prezenta pe podiumuri, nu putem sa nu punem la punct ultimele detalii pentru o noua garderoba. Iar pentru sezonul primavara-vara 2017, designerii de top au venit cu sugestii cat mai feminine, mai senzuale si mai atragatoare, rochiile aflandu-se printre capodoperele cele mai aclamate.

Pentru Carolina Herrera, rochiile acestui sezon urmeaza tiparul alb-negru, iar modelele fara bretele subliniaza foarte elegant linia umerilor. In functie de imprimeul propus, acestea pot avantaja atat persoanele care vor sa adauge centimetri in inaltime prin intermediul dungilor verticale, cat si siluetele androgine printr-o tusa de volum cu ajutorul imprimeurilor in carouri. Combinatia de culori aduce propunerile designerului in topul stilurilor clasice, modelele maxi aducand o tenta de couture. De asemenea, linia in A a rochiilor maxi avantajeaza persoanele cu o silueta triunghi inversat (umeri lati, solduri inguste), iar absenta accesoriilor nu poate decat sa evidentieze cu atat mai mult modelul rochiilor.

Carolina Herrera Spring 2017 Carolina Herrera Spring 2017

alb-negru-sense alb-negru-sense2

Pentru Chloe, rochiile pentru primavara-vara urmeaza o croiala lejera, in A, iar materialele sunt cat mai fluide. Cu maneci scurte sau cu bretele, rochiile Chloe pastreaza o cromatica subtila prin combinatii alb-negru sau negru-bleumarin, iar modelul care acopera genunchii aduce in prima plan o nota de eleganta relaxata. Prin croiala usor ampla si prin materialele propuse, acestea sunt ideale pentru persoanele care vor sa distraga atentia de la linia taliei sau a soldurilor, dar si persoanelor cu o silueta triunghi inversat.

Chloé Spring 2017 Chloé Spring 2017

rochie-florala-sense rochie-roz-sense

Eleganta Dolce&Gabbana isi pastreaza statutul printre liderii acestui stil, iar pentru primavara-vara 2017, casa de moda italiana subliniaza o feminitate senzuala prin culori aprinse, prin imprimeuri florale, dar si prin croieli potrivite diferitelor tipuri de silueta. Modelele midi ample in partea inferioara amintesc de stilurile boeme cu o tenta vintage si avantajeaza siluetele de tip para (umeri ingusti, solduri late) prin echilibrarea proportiilor. Rochiile pe corp, potrivite mai ales siluetelor clepsidra, pastreaza aceleasi culori puternice si aceeasi lungime peste genunghi. In acest sezon, senzualitatea modei italiene este completata prin accesorii statement, cerceii, esarfele si ochelarii oversize aflandu-se printre alegerile acesteia.

Dolce & Gabbana Spring 2017 3 Dolce & Gabbana Spring 2017

Dolce & Gabbana Spring 2017 Dolce & Gabbana Spring 2017 5

rochie-florala-sense  rochie-florala-sense 3

Daca majoritatea designerilor propun modele cat mai colorate, cu un imprimeu cat mai vesel, Dior ne aminteste ca negrul este intotdeauna o alegere potrivita. Pentru sezonul primavara-vara 2017, Dior pune accentul pe o feminitate sobra prin rochii midi-maxi completate prin coliere negre tip choker si pantofi cu varf ascutit. Inchiderea asimetrica a rochiei negre sau materialele transparente sunt note definitorii ale noilor creatii care accentueaza atat talia cat si partea superioara a siluetei.

Dior spring 2017 dior spring 2017

rochie-neagra-sense rochie-neagra-sense

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.