Ce camasi vom purta in 2019 si cum le asortam corect

Una dintre putinele piese pe care le putem purta la fel de usor intr-o tinuta office, casual sau eleganta, camasa este si in moda lui 2019 una dintre tendintele de baza. Pentru acest an, designerii ne propun in special combinatii cu fuste midi si ne incurajeaza spre a incerca diverse croiuri care imbina stilul clasic cu cel modern.

Burberry si Carolina Herrera sunt doar doua dintre numele care mizeaza pe camasi cu maneci trei sferturi si un croi voluminos sau drept. Astfel, camasile clasice ajung pe un plan secund in moda sezonului primavara-vara, dar si toamna-iarna, modelele cu maneci “cazute”, ample, devenind un must have atat pentru o tinuta de birou, cat si pentru un outfit casual, de zi.

Astfel de modele vor avantaja femeile cu o silueta triunghi (umeri ingusti, solduri pronuntate) si vor crea un duo de succes cu fuste midi cu talie inalta si o curea care sa accentueze talia.

camasa-maneci-trei-sferturi  camasa-maneci-trei-sferturi

  camasa-maneci-trei-sferturi

Un model feminin prin excelenta, rafinat si perfect pentru orice ocazie, camasa cu funda completeaza armonios un stil office sau elegant.

Pentru o tinuta de serviciu putem alege o camasa bej, una dintre culorile anului 2019, pe care sa o asortam unei fuste midi intr-o nuanta de oranj sau albastru deschis. Daca dorim sa o purtam la iesire de seara, atunci fustele cu volane sau din piele sunt o optiune in tendinte care alaturi de camasa cu funda supradimensionata vor crea un look elegant, ideal pentru femeile care prefera o accesorizare minima.

camasa-funda  camasa-funda

camasa-funda  camasa-funda

Anul 2019 a numit doua culori de baza dintre care putem alege in functie de context, dar si dupa stilul personal. Astfel, o tinuta clasica, de birou, poate fi creata cu ajutorul nuantelor de bej, in timp ce tinutele pentru o iesire in oras pot fi concentrate stilistic in jurul nuantelor puternice de rosu.

O camasa rosie va arata minunat alaturi de o fusta sau un pantalon maro sau Burgundy, asa cum ne propun Burberry sau Elisabetta Franchi, insa putem opta la fel de bine pe o tinuta indrazneata si la fel de in voga alaturi de o piesa in aceeasi culoare. Tinutele all red vor fi un trend esential in moda anului 2019, iar daca dorim sa sporim tusele moderne putem asorta cu un dres sau o pereche de pantofi galbeni sau roz.

camasa-rosie  camasa-rosie

camasa-rosie  camasa-rosie

Camasile cu maneci bufante sunt prezente in moda anului 2019 in multiple croiuri care pot avantaja diverse tipuri de silueta.

Manecile ample vor fi un aliat stilistic de incredere pentru femeile cu o silueta androgina sau triunghi, cerand insa o accesorizare cu o curea sau un cordon in talie pentru femeile cu o silueta petite. Un model pe cat de modern si avangardist pe atat de elegant, camasa cu maneci voluminoase poate fi inclusa usor intr-un stil de birou daca optam pe un model alb clasic, dar si in tinute de oras sau pentru evenimente mondene daca alegem o camasa cu detalii transparente sau cu model, asortata unei fuste midi satinate sau cu broderie.

camasa-maneci-bufante  camasa-maneci-bufante

camasa-maneci-bufante  camasa-maneci-bufante

Camasile cu volane pe care designerii ni le recomanda ca trend de baza in 2019 creeaza tinute boeme si romantice. Acest efect este sporit prin alegerea unui model alb uni cu decolteu in V si un croi lejer pe care Chanel ne recomanda sa le purtam cu fuste bej  scurte sau midi pentru un look casual.

Trendul pieselor feminine cu volane a primit in ultimele sezoane o atentie deosebita, astfel incat moda anului 2019 propune outfituri create din doua astfel de piese. Putem opta, asadar, pe o camasa scurta cu volane in partea de jos si fuste mini cu un astfel de detaliu stilistic, un look de zi foarte chic ce va avantaja femeile care doresc sa mascheze zona taliei, dar putem alege la fel de bine si o camasa alba cu volane la maneci si o fusta midi in A pentru un look de serviciu.

camasa-volane  camasa-volane

camasa-volane  camasa-volane

 

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.