Casmir pretios si reduceri aniversare in cinstea a 20 de ani Sense

Doua decenii de moda romaneasca la cel mai inalt nivel merita o celebrare pe masura. Este momentul ca echipa Sense sa ciocneasca un pahar de sampanie in cinstea unui parcurs incununat de pasiune, creativitate, dedicare si dorinta de a excela, si de a le multumi pentru sustinere, incredere si fidelitate tuturor celor care poarta cu mandrie design romanesc. Cu prilejul acestei aniversari cu totul speciale, Sense isi rasfata clientii cu cea mai ampla colectie de piese din casmir italian, rasplatindu-i totodata cu reduceri tentante in perioada 23-31 octombrie 2021.

De la o mica sectie de productie care in anul 1997 numara doar 40 de angajati, marca romaneasca de moda s-a dezvoltat intr-un ritm sustinut si organic, raspunzand pas cu pas fiecarei provocari si realizand in permanenta investitii in tehnologie si in utilaje de ultima generatie, menite sa asigure produselor un nivel calitativ ireprosabil. Creatiile Sense s-au remarcat inca de la bun inceput prin originalitate si prin stilul unic, diferit de abordarea fast-fashion. Acest lucru s-a datorat viziunii fondatorilor Sense, pentru care cel mai mult a contat sa propuna clientelor in fiecare sezon garderobe eminamente functionale, dar cu foarte mult bun-gust, in limitele unor tendinte purtabile, si cu extrem de multe detalii inteligent integrate in design. Garderobe care sa le ajute sa isi exprime individualitatea, care sa le incurajeze sa isi exploreze abilitatile stilistice, si care sa le faca sa se simta mereu elegante. De aici si modelul de business Sense: articole realizate in serii mici, si colectii actualizate saptamanal, astfel incat in permanenta in magazine clientii sa descopere piese noi.

“Am creat marca Sense acum 20 de ani din dorinta de a oferi femeilor posibilitatea de a alege creatii vestimentare produse in Romania, de calitate superioara, in tendinte, care sa le reprezinte si pe care sa le poata pastra in garderoba mai multe sezoane. Fiecare colectie reprezinta un prilej de a transmite dragostea noastra pentru moda si de a le oferi consumatoarelor noastre inca un motiv de a se simti in fiecare zi frumoase si increzatoare. A fost o calatorie dinamica, presarata cu provocari, incununata de extrem de multe satisfactii, o calatorie in care noi am fost sursa de inspiratie pentru clientele noastre, iar acestea, la randul lor, au devenit sursa noastra de inspiratie si le multumim tuturor pentru incredere, sustinere si apreciere!” – Cristina Chiriac

Andreea Tincu este designerul si artistul care isi pune amprenta creativa unica asupra tuturor liniilor marcii inca din anul 2008 si care reuseste sa ofere publicului piese chic, indemodabile, care pot fi purtate sezoane la rand, si care se integreaza perfect in preferintele tuturor femeilor, indiferent de profesie, varsta sau silueta. Sunt piese care pot fi iubite ca in prima clipa si la cinci, opt sau zeci ani distanta de la achizitie. Si care mai presus de toate se prezinta intr-o conditie la fel de buna. Moda propusa de Sense este o moda “de cursa lunga” pentru femeile active, care isi doresc sa se simta minunat si confortabil in hainele pe care le poarta, care pun pret pe detalii si care stiu sa recunoasca un raport corect calitate-pret. Dar asta nu e tot.

In egala masura, moda propusa de Sense este si despre grija fata de mediul inconjurator, despre sustenabilitate, si despre materiale inteligente care contribuie la conservarea resurselor naturale. Sense este primul brand romanesc de moda care de cativa ani buni foloseste in colectiile sale materiale inovatoare precum EcoVero, un tip de vascoza biodegradabila, cu proprietati excelente pentru piele, sau cupro – o tesatura 100% vegana care prezinta o capacitate incredibila de a absorbi si de a elimina umezeala si care datorita structurii perfect rotunde a fibrelor, se remarca printr-o textura neteda si printr-un tuseu catifelat, cu totul aparte. Acestora li se adauga si alte tesaturi naturale si fire pretioase adaptate fiecarui sezon in parte, de la in, bumbac cu bambus si matase naturala, pana la casmir premium si lana virgina.

“Atunci cand lucrezi intr-o echipa o perioada indelungata de timp, de peste 10 ani, relatiile dintre noi, cei implicati in tot ceea ce inseamna Sense, depasesc termenul strict de colegi. Sunt multe amintiri comune, excursii la munte, certuri, uneori furtunoase, obstacole… dar si reusite, deoarece Sense este mai mult decat un simplu brand, reprezinta o echipa entuziasta si cu drag de tot ceea ce inseamna moda. Ma bucur enorm cand imi vad creatiile pe femei, uneori in supermarket sau la plimbari in parc, si imi dau seama de firul nevazut, tesut intre noi, cei care contribuim la colectii, si clientele noastre. Sa poti aduce fericire cuiva este o mare implinire.
La multi ani, Sense!” – Andreea Tincu

Tricotajele reprezinta emblema maiestriei Sense, acestea fiind realizate in fabrica Smirodava care este dotata cu cele mai avansate si inovatoare masini si instalatii de lucru, si in care lucreaza ingineri textilisti si operatori cu vasta experienta. Tricotajele Sense sunt recunoscute pentru calitatea lor superioara si pentru proprietatile de exceptie care le transforma in investitii pe termen lung, mai ales daca este sa ne referim la piesele whole garment, fara cusaturi pe maneci si pe laterale, care ies din utilaje direct in forma finita. Spre deosebire de productia de masa, acest tip de tricotaje sunt mult mai rezistente in timp, mult mai calduroase si mai confortabile, si alatura in cel mai inalt grad latura functionala si cea estetica.

Pentru a celebra 20 de ani de activitate, Sense ofera clientilor un adevarat regal de moda, colectia din casmir premium si lana fiind cea mai ampla si cea mai diversa lansata pana in prezent. Sense importa firele pretioase de la producatori cu traditie, asa cum este Loro Piana, una dintre cele mai importante companii specializate in casmir de lux, rezultatul fiind pulovere exceptionale, moi, usoare, elegante si extrem de confortabile, la preturi corecte si accesibile. Un pulover din casmir 100% poate parea pretentios, insa in realitate surclaseaza din punct de vedere al durabilitatii si al rezistentei in timp, orice alta piesa. Lana de casmir se mentine minunat in timp si indiferent de numarul de purtari isi pastreaza forma. Mai mult decat atat, un pulover din casmir premium va fi intotdeauna mai usor si mai calduros comparativ cu un pulover din acrilic sau alta fibra sintetica. Secretul longevitatii consta in intretinerea corecta, iar la acest capitol Sense recomanda fie serviciul de dry clean, fie spalarea manuala cu grija, urmata de stoarcerea prin presare usoara si uscarea la orizontala.

In colectia de tricotaje premium Sense se gasesc sezonul acesta modele cu guler din structura la baza gatului sau cu guler inalt (col roulé), modele la baza gatului si modele cu decolteu in V, intr-o paleta cromatica extrem de ofertanta, care include atat culori de baza – alb, gri, negru, bej, bleumarin, cat si culori vibrante – rosu, albastru cobalt, fuchsia, pasteluri – menta, roz pal, bleu ciel, sau nuante inspirate din natura – diferite tonuri de verde, kaki, brunuri.

Colectia Sense este actualizata in fiecare saptamana cu noi modele, iar in perioada 23-31 octombrie 2021, clientii isi vor putea achizitiona piesele preferate la preturi speciale in campania aniversara de 20 de ani.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.