Care dintre costumele toamnei ni se potriveste cel mai bine?

In sezonul toamna-iarna 2019, costumul nu mai este doar o varianta potrivita stilurilor elegante, ci un must-have care poate inlocui orice tip de outfit in cel mai chic mod cu putinta. Iar daca in anii trecuti designerii isi indreptau atentia spre modele in culori statement, cu sacouri lungi si pantaloni palazzo, moda 2019 se concentreaza asupra costumelor albe sau negre, dar si asupra celor care imbina diverse tendinte ale momentului.

Dolce&Gabbana, Siriano, Chanel, Ralph Lauren si alte nume impozante ale modei internationale ne demonstreaza cum un costum alb devine in acest final de an definitia unui stil elegant, ideal pentru un eveniment care cere o tinuta business attire sau de tip cocktail.

Un plus de rafinament va fi adus daca alegem sa purtam costumul cu o camasa alba si sa accesorizam cu un papion si o palarie in ton, asa cum sugereaza Dolce&Gabbana, dar si daca optam pe un costum cu fusta si sacou cu volane feminine. Pentru o iesire de seara, femeile cu o silueta inalta pot alege costume cu pantaloni ampli si sacouri lungi, in timp ce siluetele petite vor fi avantajate de sacourile scurte cu decolteu adanc in V si pantaloni cu talie inalta.

costum-alb-2019  costum-alb-2019

costum-alb-2019  costum-alb-2019

Un costum in carouri sau cu dungi poate substitui orice outfit modern si putem miza pe notele chic ale acestuia in crearea unui stil office, dar si a unei tinute smart casual. Un model in carouri clasice cu inchidere asimetrica sau cu volane, cu pantaloni crop sau evazati, ne pregatesc un look business imposibil de ignorat, in timp ce costumele colorate cu imprimeu pepit sunt potrivite mai ales unui eveniment glam.

Zilele racoroase ale sezonului de tranzitie ne permit combinatii cu bluze uni cu guler inalt si costume cu dungi, o tinuta pe care o putem purta atat la serviciu, cat si la o iesire classy de zi.

costum-carouri-2019  costum-carouri-2019

costum-pepit-2019  costum-dungi-2019

Tendintele toamna-iarna 2019 nu ne mai permit sa trecem cu vederea costumele cu fusta si blazer. Fustele drepte care acopera genunchii, alaturi de un sacou cu talia cambrata, schiteaza o tinuta perfecta pentru birou, mai ales daca alegem cromatica formala de tipul alb-negru sau gri.

Un costum negru cu fusta lunga poate fi la fel de potrivit pentru un look office, insa o accesorizare cu o centura in talie si o brosa aurie in piept ne pregatesc pentru un eveniment classy. Iubitoarele unui stil business casual pot urma sugestiile Celine optand pentru o fusta midi cu pliuri si un sacou cu un croi relaxat, cizmele peste genunchi si bluza cu guler inalt fiind piesele care completeaza foarte chic un astfel de look.

costum-fusta-2019  costum-fusta-2019

costum-fusta-2019  costum-fusta-2019

In ultimii ani am admirat din ce in ce mai des costumele negre la evenimente glam, acestea inlocuind chiar rochiile lungi si elegante de pe Covorul Rosu. Givenchy aduce in trendurile toamna 2019 costume cu talia accentuata si pantaloni usor evazati, detaliile fiind cele care pluseaza cu o nota glam. Avem astfel de ales intre modele cu aplicatii pe rever, sau cu revere satinate, si le putem purta cu bluze colorate cu guler inalt si cercei statement.

Prada propune un model usor mai avangardist cu talia accentuata partial de o curea-accesoriu, pantofii grunge ducand outfitul intr-o directie smart casual. Daca dorim sa alegem un costum modern, dar in linii clasice, atunci combinatia intre un sacou lung si pantalonii crop evazati este una dintre cele mai sigure si mai chic optiuni.

costum-negru-2019  costum-negru-2019

costum-negru-2019  costum-negru-2019

Accesoriile devin de cele mai multe ori un must-have in crearea unui outfit coerent stilistic, fara a ne permite sa uitam de avantajul pe care il aduc siluetei. Iubitoaele unui stil vintage pot opta pentru un costum colorat sau in nuante de maro, cu umeri pronuntati, un croi potrivit mai ales femeilor cu o silueta triunghi. Un astfel de blazer necesita o accesorizare cu o centura in talie, mai ales daca alegem un model cu umeri pronuntati si cu un croi drept si lung.

Sacourile cu un croi usor cambrat si cele de tip peplum vor fi la fel de armonios accesorizate printr-o centura care va accentua linia siluetei, iar noi putem alege sa o asortam cromatic fie cu pantofii, cu geanta sau cu topul purtat pe sub sacou.

costum-curea  costum-curea

costum-curea  costum-curea

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.