Sense anunta mari reduceri la colectia de sezon!

Sense anunta mari reduceri la colectia de sezon!

In universul fascinant al modei, reducerile reprezinta o atractie fascinanta pentru toate categoriile de cumparatoare, deoarece poti gasi produse de calitate superioara,  la preturi foarte atractive.

Din colectia Sense FW 2018-19 am pregatit o selectie de produse vestimentare pe care le poti purta in continuare si in urmatoarele luni sau sezoane.

Daca tot este iarna, iar zapada este un factor termic decisiv pentru orice tinuta, iti recomand gama de jachete matlasate, cu design complex si calitate excelenta. Sunt jachete din blana eco sau tercot peliculizat, unele cu double face, inclusiv tipul de blana eco teddy bear, in tendintele acestei ierni. Cromatica este minimalista, in variante de negru, ivory, grena, verde olive sau gri. Lungimile variaza astfel incat iti poti achizitiona modele scurte sau lungi, in functie de preferinte. Designerul Sense iti recomanda sa porti aceste produse chiar si la rochii sau fuste. Moda ultimilor ani a adus o adevarata tendinta in combinatiile surprinzatoare de piese casual-sport cu cele elegante. Imagineaza-ti o jacheta scurta in combinatie cu cizme lungi, fusta pencil si o bluza tricotata. Este un look chic elegant si, mai ales, cu un plus de confort termic.

Sense iti propune sa cumperi acum si rochii tricotate, realizate intr-una dintre cele mai vechi fabrici din Romania -Smirodava, cu activitate neintrerupta de peste 40 de ani.

Desenate de catre designerul Andreea Tincu, rochiile tricotate sunt fine, nu se sifoneaza si sunt foarte practice. Le poti purta si primavara, cu dress mat si pantofi comozi, sport sau balerini. Jachetele tricotate sunt piese vestimentare practice, dar elegante, care pot fi purtate in combinatie cu rochii uni sau imprimate.

Un cardigan sau o bluza tricotata sunt modele ce nu au varsta sau tendinte. Ceea ce iti recomanda designerul atunci cand achizitionezi orice tricotaj, indiferent ca se numeste Sense sau e dintr-un magazin de retailer import, este sa citesti compozitia. In magazinele Sense, atat in reteaua nationala cat si in magazinul online, poti cumpara produse din fire naturale de lana, casmir sau viscoza, un atu important al oricarui tricotaj. Putine sunt brandurile care vand articole din lana sau casmir, iar oferta de preturi Sense la acest tip de produs este excelenta in piata modei romanesti. Calitatea executiei, designul original si firele importate din Italia, sunt argumente care te vor ajuta in decizia de cumparare.

Un alt tip de produse pe care trebuie sa le ai in vedere in perioada promotiilor il reprezinta rochiile, deoarece este o ocazie unica de a gasi modele frumoase la preturi avantajoase. Uni sau imprimate, variantele Sense pot fi cumparate la preturi pornind de la 91 lei.  Reducerile presupun o decizie rapida de achizitie. Daca iti place un model, trebuie sa il cumperi pe loc, deoarece nu vei mai gasi peste un anumit timp marimea  dorita.

Este si cazul fustelor, modele pencil sau clos, pe care le poti cumpara doar acum la preturi incepand de la 60 de lei,  insa le poti purta fara probleme pana primavara tarziu sau in urmatorul an.

Alege moda romaneasca si urmareste in permanenta site-ul www.fashionsense.ro pentru ultimele promotii disponibile. Gandeste-ti creativ garderoba si fii in pas cu ultimele tendinte din moda!

No Comments Yet

Comments are closed