Black&White – tinutele care promit cele mai elegante aparitii in acest sezon

Indiferent de evolutia modei, a tendintelor si a detaliilor care le rezuma, tinutele black&white se impun in continuare ca optiuni ale caror caracter atemporal redefinesc constant eleganta, feminitatea si o estetica fara cusur. Iar modurile atat de permisive in care putem jongla cu stilul pieselor promit tinute compatibile fiecarei preferinte vestimentare in parte.

Stilul office reinventat. De cele mai multe ori, combinatia top alb-fusta sau pantalon negru este una dintre cele mai usor de obtinut. Pentru a upgrada, insa, nota stilistica a acestui duo, detaliile sunt cele de care trebuie sa tinem cont. Astfel, o camasa alba va schimba imaginea intregului outfit daca este purtata incheiata pana la ultimul nasture, cu un detaliu de tip funda sau panglica neagra la guler. Bluzele cu maneci bufante sau cu volane au devenit, de asemenea, o piesa foarte populara in ultimele sezoane si pot fi purtate cu pantaloni negri crop sau culottes.

Topurile albe vor aduce de fiecare data atentia in zona superioara a siluetei, iar o a doua piesa intr-un ton de negru si cu un croi cu talie inalta subliniaza fara exceptie talia. Pentru o tusa de culoare, geanta plic intr-o nuanta clasica de rosu sau o pereche de pantofi cu toc intr-o culoare inchisa pot fi accesoriile suficiente pentru o tinuta office-eleganta de top.

tinuta-alb-negru  tinuta-alb-negru

bluza-alba-sense  bluza-alba-sense

Ladylike. Rochia alb-negru este optiunea pe care putem miza pentru orice ocazie si indiferent de sezon. Modelele cu un croi drept si cu maneci lungi sunt ideale pentru sezonul rece, purtate cu paltoane in acelasi croi, pana la genunchi, si cu cizme lungi. Un astfel de model va ajuta la mascarea micilor imperfectiuni ale siluetei, iar un croi mini creeaza iluzia unei siluete mai inalte.

O nota vintage eleganta este adusa si de modelele in A cu talia subliniata prin cromatica sau prin accesorizarea cu o centura subtire. Cu un croi care va avantaja mai ales persoanele cu o silueta triunghi inversat, acestea pot fi purtate cu o pereche de pantofi cu toc si varf ascutit pentru a evidentia nota clasica si rafinata a tinutei.

rochie-alb-negru  rochie-alb-negru

rochie-alb-negru-sense  rochie-alb-negru-sense

Imprimeuri alb-negru. Intr-o tinuta alb-negru, alegerea unei piese cu imprimeu se traduce printr-un artificiu stilistic in avantajul nostru. Daca intentionam sa atragem atentia asupra partii superioare a siluetei trebuie doar sa alegem o bluza cu imprimeu si o fusta sau un pantalon negru, in timp ce pentru a aduce partea inferioara in prim plan, o fusta sau o pereche de pantaloni cu print alb-negru sunt alegerea perfecta.

De ce trebuie sa tinem cont in acest joc de imprimeuri? Un print amplu poate aduce un plus de volum, in timp ce un model subtil se rezuma la evidentierea siluetei. De asemenea, pentru un echilibru estetic si pentru a evidentia un look elegant, este esential ca cea de-a doua piesa sa urmeze un croi si un model cat mai simpu.

bluza-alb-negru  tinuta-alb-negru

bluza-alb-negru-sense  bluza-alb-negru-sense

Fusta statement. Fustele midi, fie intr-un croi creion, fie in A, raman printre preferatele designerilor pentru tinute high class. Carolina Herrera si Kim Lee readuc aceste modele in prim plan cu ajutorul volanelor, pliurilor si broderiilor, iar camasile albe clasice cu un twist modern le evidentiaza statutul statement.

In acest sezon, fustele negre din catifea promit obtinerea unui outfit sofisticat, in tendinte, iar fustele creion cu talie inalta nu se dezmint de la schitarea unei tinute office imposibil de monopolizat.

carolina-herrera-alb-negru  kim-lee-alb-negru

fusta-neagra-sense-catifea  fusta-neagra-sense-office

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.