Be Inspired-colectia Sense pentru un sezon fresh, in tendinte

Pentru iubitoarele celor mai chic si mai fresh stiluri ale lui 2018, colectia Sense Be Inspired imbina piesele elegante cu cele casual pentru tinute usor de adaptat fiecarui moment. Si pentru ca o garderoba cat mai versatila, pregatita pentru orice context social, presupune imbinarea unor articole diferite ca abordare stilistica, piesele care descriu colectia Be Inspired pregatesc look-uri classy, dar si casual, pentru iesirile de zi cu zi.

Bluza alba uni este acea piesa cheie la care putem apela in orice sezon si in orice context. Pentru o tinuta business, de birou, o putem asorta cu o pereche de pantaloni negri conici sau ampli, asa cum propune Carolina Herrera, in timp ce un look de oras ne permite asortarea cu o piesa casual precum o pereche de jeansi.

Pentru un outfit cat mai modern, putem opta intre o bluza cu maneci usor tranparente, un model cu umerii goi sau cu maneci bufante, accesoriile fiind cele care acorda amprenta stilistica definitorie. Pantofii Oxford cu platforma sunt un model in tendinte, pantofii stiletto clasici nude-bej promit o tinuta rafinata, iar un model colorat cu barete subtiri schiteaza o tinuta extrem de chic.

camasa-alba-jeansi  bluza-alba-jeansi

bluza-alba-herrera  bluza-alba-sense

Dungile. Alegand o bluza cu dungi verticale nu obtinem doar un look modern, ci si un aliat de incredere al siluetei. Imprimeul creeaza iluzia unei siluete inalte si subtiri, iar daca alegem sa asortam cu o pereche de pantaloni skinny sau cu talie inalta, efectul va fi cu atat mai promitator.

Un top cu dungi in doua culori este usor de asortat unei perechi de jeansi sau unei perechi de pantaloni intr-una dintre cele doua culori ale topului, iar in apropierea sezonului cald combinatia albastru-alb schiteaza cele mai fresh tinute.

camasa-dungi  bluza-dungi

bluza-dungi  bluza-dungi-sense

Gulerul rotunjit. Cunoscut printre fashioniste ca Peter Pan collar, gulerul rotunjit este acel detaliu care transforma intreaga tinuta intr-una extrem de feminina, accentuand tusele boeme ale outfitului. Astfel putem purta aceste topuri atat cu fuste clos, cat si cu jeansi si balerini.

Si pentru ca detaliile sunt si in acest caz cele care fac diferenta, nu putem omite importanta cromaticii: o pereche de pantofi multicolori sau intr-o culoare puternica accentueaza nota relaxata a tinutei, in timp ce balerinii negri sau argintii pastreaza outfitul intr-o zona a clasicului.

bluza-guler-peter-pan  bluza-guler-peter-pan

bluza-guler-peter-pan  bluza-guler-peter-pan-sense

Jacheta biker colorata. Pentru sezoanele de tranzitie, jacheta biker este una dintre cele mai populare alegeri, iar acest lucru se datoreaza numeroaselor outfituri pe care le poate creea.

Alegand un model colorat, putem asorta atat cu o tinuta all black eleganta, cat si cu un outfit de oras. Combinatia cu o pereche de jeansi este ideala atat pentru o iesire de seara, cat si pentru una casual de zi, insa si o fusta ampla clos sau plisata poate completa la fel de corect tinuta, mai ales daca optam pentru o jacheta scurta. O nota in plus de glam poate fi obtinuta prin purtarea jachetei pe umeri atunci cand alegem o tinuta classy sau cu manecile usor suflecate daca materialul o permite.

jacheta-bleu-biker  jacheta-bleu-biker

jacheta-bleu-biker  jacheta-bleu-biker-sense

Tricourile innodate. Look-urile casual, dar si cele cu tuse classy pot fi updatate cu usurinta printr-un tricou innodat in partea de jos. Fie ca este vorba despre un model cu un astfel de croi, sau despre o piesa pe care alegem sa o purtam cu terminatia innodata, un astfel de top poate fi usor de asortat oricarui stil.

Daca alegem un material fin, acesta recomanda topul unei tinute create cu ajutorul fustelor midi elegante, in timp ce tricoul basic, uni sau cu mesaj, poate fi asortat unei perechi de jeansi, dar si unei fuste midi drepte pentru un contrast de efect. In acest caz, pantofii sunt cei care decid stilului outfitului abordat: o pereche de pantofi Oxford cu talpa plata pentru un look casual de zi, sau o pereche de sandale cu toc pentru o tinuta pe cat de relaxata pe atat de classy.

maiou-nod  tricou-nod

tricou-nod  tricou-nod-sense

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.