Alicia Vikander-lectii de eleganta si stil de la muza Louis Vuitton

A fi imaginea unuia dintre cele mai cunoscute branduri de moda nu presupune doar integrarea intr-o anumita categorie de fashion, ci si bifarea unei intregi liste de atribute statement. Iar atunci cand acest brand este Louis Vuitton, un nume recunoscut international si cu o traditie de aproape 165 de ani, calitatile care ii descriu si ii recomanda imaginea devin cu atat mai exclusiviste.

Din acest motiv, atentia iubitoarelor de moda a fost captata instant de stilul si de aparitiile impecabile ale actritei suedeze de 30 de ani, Alicia Vikander, imaginea Louis Vuitton si, de altfel, un real brand in sine.

Cu o silueta care iese din tiparele numelor celebre de la Hollywood, actrita alege de fiecare data tinute care imbina stilul casual cu cel elegant, elementele relaxate cu detaliile moderne si mizeaza pe acele piese care avantajeaza o silueta triunghi inversat (umerii mai pronuntati decat soldurile). Iata care sunt piesele de referinta pe care una dintre cele mai cunoscute imagini de la Hollywood se bazarea pentru tinute impecabile:

Fusta neagra midi. Pentru o astfel de silueta, fustele midi cu un croi usor in A sunt ideale, acestea plusand prin volum in partea inferioara si ducand la crearea unei siluete simetrice. Fustele midi negre, asimetrice sau ample in partea de jos, pot fi purtate cu topuri uni albe sau negre, sandalele cu toc fiind un detaliu de cele mai multe ori necesar pentru astfel de modele care acopera genunchii.

Daca pentru un stil casual, de zi, Alicia opteaza pentru asortarea cu bluze negre, uni, o tinuta perfecta pentru un eveniment glam poate fi obtinuta usor prin alaturarea unei bluze dintr-un material fin cu imprimeu si a unei genti mici aurii.

all-black-alicia   all-black-alicia

alicia  fusta-neagra-midi-sense

All white. Desi rochiile negre nu vor disparea poate niciodata de pe lista celor mai populare idei de styling pentru un look elegant, un outfit alb imaculat propune aceleasi tinute classy, intr-o abordare mai rafinata.

Alicia opteaza pentru combinatii bluza-pantalon sau pentru rochii albe midi semnate Louis Vuitton. Ideale pentru un eveniment de tip cocktail, rochiile albe pot fi purtate cu sandale cu barete subtiri nude sau negre si genti mici albe sau intr-o culoare puternica. Cu un croi mai relaxat, cu broderie sau volane pentru a se incadra in trendurile lui 2018, rochia alba completeaza, de asemenea, tinutele casual de zi, putand fi purtata cu sandale cu talpa plata si un accesoriu colorat.

rochie-alba-vikander  alb-vikander

rochie-alba-vikander  rochie-alba-sense

Bej-nude. Unele culori se incadreaza perfect intr-un anumit background estetic, descriu stilistic evenimentele tangente si complimenteaza diferite nuante de ten sau chiar de par. Alicia Vikander stie acest lucru si mizeaza pe rochii nude-bej pentru outfituri elegante si rafinate care ii accentueaza tenul masliniu si nuanta inchisa si calda a parului.

Desi albul este cunoscut drept reperul cromatic ideal pentru pielea bronzata in sezonul estival, stilistii propun nuantele calde de galben-bej-nude pentru a sublinia o imagine rafinata. Pentru femeile cu o silueta triunghi (umeri ingusti, solduri pronuntate), rochiile sau topurile cu volane in zona umerilor sunt ideale, in timp ce pentru o silueta triunghi inversat (umeri pronuntati, solduri inguste), rochiile A sunt cea mai buna alegere. Orice am alege, putem accesoriza cu o pereche de sandale aurii si bijuterii in ton.

alicia-rochie-bej  alicia-rochie-bej

alicia-rochie-bej  sense-rochie-bej-flori

Volane. Piesele cu volane sunt un aliat de incredere atat pentru tendintele din ultimii ani, cat si pentru majoritatea tipurilor de silueta. Stilistii care se ocupa de imaginea celebrei actrite exploateaza la maximum acest artificiu stilistic pentru a plusa prin volum in zona inferioara a siluetei.

Astfel, rochiile cu volane in partea de jos si cu bretele sau maneci foarte scurte sunt alegerea cea mai buna pentru femeile care vor sa aduca volum in partea inferioara a siluetei, in timp ce topurile si bluzele cu volane pe maneci sau la decolteu obtin volum in zona umerilor si a bustului.

Un detaliu feminin, volanele pot descrie atat tinute elegante, cat si un outfit casual sau de serviciu.

rochie-volane-alicia  rochie-volane-alicia

alicia-vikander-bluza-volane  alicia-bluza-volane

top-volane-sense  bluza-volane-sense

Black&White. Mereu sofisticata, combinatia alb-negru poate fi folosita in orice context. Bluzele albe dintr-un material fin si pantalonii negri schiteaza un outfit business clasic, in timp ce topurile albe basic sau  cu volane fine si pantalonii negri cu talie inalta compun o tinuta efortless chic de zi care nu mai necesita nicio accesorizare pentru a sublinia un look impecabil.

Jacheta neagra, piesa-accesoriu, poate completa o astfel de tinuta, iar purtata pe umeri devine un aliat de incredere pentru femeile care vor sa pluseze prin volum in zona umerilor.

Pentru un look office sau elegant, rochia alb-negru promite aceeasi imagine rafinata, mai usor de compus si de accesorizat, iar bijuteriile albe, negreu, argintii sau intr-o culoare puternica precum rosul aduc ultima piesa a puzzle-ului stilistic propus.

alicia-alb-negru  alicia-alb-negru

alicia-alb-negru  alicia-alb-negru

top-alb-sense  pantaloni-negri-sense

rochie-alb-negru-sense  rochie-alb-negru-sense

 

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.