Accesoriile la moda in noul sezon

De la ochelarii de soare ai verii pana la palariile si esarfele toamnei nu este decat un singur pas pe care il facem cat am zice “septembrie”. Designerii propun pentru sezonul toamna 2019 accesorii elegante care vor completa o tinuta de zi, de seara sau chiar un outfit de serviciu, accesorii de care se vor indragosti atat iubitoarele unui stil modern, cat si adeptele unui stil clasic chic.

Palarii. Chanel pastreaza notele frantuzesti rafinate prin palariile alb-ngru pe care le prezinta pentru noul sezon, modele pe care le putem adopta intr-un outfit cu imprimeu hounds tooth si cu bijuterii opulente.

Brandul australian Zimmermann ne indreapta atentia spre o directie opusa ca abordare, dar in acelasi stil chic, prin baretele din piele. Desi un accesoriu ce poate fi privit ca descriptiv pentru o tinuta casual, in acest sezon putem purta bareta neagra sau Burgundy cu esarfe din matase prinse cu brose elegante, un look ce va emana feminitate. Aceeasi combinatie palarie-esarfa este propusa si de Celine prin outfituri care vizeaza un stil subtil, in culori calde de vara, ideal pentru o zi la serviciu.

palarie-alb-negru  palarie-2019

palarie-piele  palarie-piele

palarie-2019  palarie-2019

Accesorii de par. Cromatica Chanel este, de cele mai multe ori, formata din non culori si, pe alocuri, din piese de un rosu cald. Printre tendintele toamna 2019, insa, moda frantuzeasca include accesorii de par in doua culori, rosul fiind de aceasta data predominant.

Astfel, fie ca alegem un outfit alb-negru, monocrom sau unul colorat, accesoriile florale de par pluseaza prin culoare si feminitate si le putem asorta usor cu nuanta jachetei alese. Iar daca acest lucru nu este de fiecare data posibil, sa ne amintim ca rosul este mereu o optiune chic.

accesorii-par-2019  accesorii-par-2019

accesorii-par-2019  accesorii-par-2019

Esarfe. Trendurile pe care le urmam in 2019 nu ne permit sa ignoram esarfele sezonului de tranzitie, iar designerii se intrec in a ne prezenta esarfe in stiluri cat mai diferite. Le putem purta, astfel, ca accesoriu-bijuterie intr-un stil rafinat, daca mizam pe un model negru satinat cu aplicatii de tip perle si pe cercei mari.

La fel de chic, dar mai potrivite unui outfit casual sau de o eleganta mai subtila, sunt si esarfele propuse de Givenchy sau Elie Saab. Urmand exemplul Givenchy, vom putea accesoriza o rochie lunga maro cu o esarfa multicolora in nuante calde, in timp ce Elie Saab ne exemplifica tinute impecabile create cu ajutorul rochiilor Burgundy cu decolteu adanc si esarfe in ton. Desi diferite ca stil si culoare, esarfele prezente pe catwalk-urile acestor nume sonore au in comun modul tipic frantuzesc de prindere: intr-un V lejer, ce va insoti minunat un top sau o rochie cu un astfel de decolteu.

esarfa-2019  esarfa-2019

esarfa-2019  esarfa-2019

Accesorii pentru talie. Centurile, braurile si curelele de talie au devenit in ultimii ani accesorii care nu pot lipsi din nicio garderoba. Indiferent de piesele pe care le alegem, acestea ne vor ajuta sa accentuam armonios talia si silueta, iar Dior si Brandon Maxwell sunt doua dintre brandurile care subliniaza importanta stilistica a unui astfel de accesoriu.

Braurile negre late, in stilul Dior, pot insoti un outfit creat cu ajutorul unei rochii sau a unei fuste clos, dintr-un material gros, iar pastrarea unei cromatici alb-negru-gri va pastra notele Dior din aceasta toamna. Pentru a accesoriza o rochie sau un costum elegant, cureaua ingusta satinata este una dintre cele mai potrivite optiuni, iar pentru un plus de glam, Brandon Maxwell ne propune sa alegem modele cu catarame sau detalii metalice, argintii sau aurii.

centura-talie-2019  centura-talie-2019

centura-talie-2019  centura-talie-2019

Bijuterii. Bijuteriile care descriu moda sezonului de toamna 2019 revin la tusele clasice, auriul dominand de aceasta data podiumurile. Putem opta pentru coliere metalice in jurul gatului si cercei mari, asa cum propune Cavalli, si sa le asortam unui top sau unei rochii rosii sau verde British.

Dolce&Gabbana pune accentul pe brose mari, cu pietre colorate, un accesoriu care va arata minunat pe o jacheta clasica neagra. Pentru iubitoarele unui stil mai glam, Givenchy prezinta coliere aurii lungi, pe sirag, care pot fi purtate la decolteuri in V sau barcuta. Seara, sau la un eveniment elegant, colierele aurii cu perle si cerceii in ton pot completa o tinuta chic din denim sau cu topuri cu guler inalt.

bijuterii-2019  bijuterii-2019

bijuterii-2019  bijuterii-2019

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.