“Accesorii vestimentare” pentru sezonul rece

Se spune ca nu poti fi niciodata acuzata ca dai dovada de prea multa educatie sau de un gust prea bun in haine. Iar acum, odata cu temperaturile din ce in ce mai timide, avem posibilitatea de a exemplifica spusele lui Oscar Wilde si de a ne convinge de utilitatea pe care o demasca.

Cum reusim, totusi, sa facem acest lucru fara a ne supune riscului de a accesoriza in exces? Foarte simplu: prin ceea ce numim “accesoriu vestimentar”. O jacheta, un cardigan, o vesta, un poncho sau un blazer cu care putem jongla pentru a ne schimba instant stilul outfitului in doar cateva secunde.

ponchos

In prezentarile de moda din acest an, designerii au pornit in directia modelelor clasice, in mare parte uni, pastrand eleganta, dar adaugand o tusa de modern si originalitate pentru un echilibru ideal.

Blazerele sunt scurte sau foarte lungi, in linii simple, abrupte, subliniind talia, asa cum vedem la Ralph Lauren sau Badgley Mischka. Un alt detaliu este renuntarea la revere petru modelele cu o croiala dreapta si inlocuirea acestora cu un joc de culori, modele sau aplicatii. La serviciu completeaza minunat o tinuta office, dar va arata la fel de bine cu jeansi si o pereche de pantofi cu toc gros pentru orele de dupa.

Badgley Mischka  sacou bleumarin

Si pentru ca o toamna/iarna fara tricoturi este anosta si fara culoare, jachetele tip cardigan raman printre favoritele noastre. Nimic mai placut intr-o dimineata rece decat un poncho lung sau un cardigan calduros care sa ne anunte o zi confortabila inca de la primele ore. Alege modele colorate, asa cum ne indica Orla Kiely sau Chloe si asorteaza-le cu o piesa uni.

chloe Orla Kiely  jacheta cardigan violet

Blanurile si accesoriile din blana se afla si in acest an printre piesele preferate pentru jocurile stilistice propuse de designeri. Poti alege, deci, intre numeroase modele, de la cele lungi, feminine, precum cele propuse de Alberta Ferretti, la modele scurte alb-negru, cu o tenta mai casual, semnate Emilio Pucci. Alege stilul care te caracterizeaza, fie ca preferi sa te rasfeti intr-o blana fina sau intr-o jacheta sport cu accesorii imblanite.

coat whistles coat pucci

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.