Accesorii must have pentru 2016

Daca piesele vestimentare pot fi asortate astfel incat sa subliniem stilul pe care il abordam si nu fiecare articol in parte, accesoriile isi iau rolul de fashion statement mult mai in serios. Din acest motiv, atentia pe care le-o acordam trebuie sa fie cu atat mai mare.

Prezentarile de moda din ultimul sezon au ajuns in unanimitate la concluzia ca 2016 va fi un an al abundentei detaliilor, suficient pentru a ne regasi fiecare intr-unul dintre stilurile promovate.

Giuliana Romanno v Marni

Daca anul acesta franjurii au luat cu asalt prezentarile de moda, magazinele si editorialele, noul an va tranforma trendul intr-un adevarat must si in ceea ce priveste cerceii. Acestia primesc un aspect jucaus, colorat, asa cum propune Khan, formele geometrice devin generoase la Marni, in timp ce Celine pastreaza clasicul look metalic. Vrei sa aduci originalitate tinutei? Mizeaza pe sugestia Alfaro: un singur cercel!

Naeem Khan Marni

Céline Victor Alfaro

Colierele raman si ele fidele opulentei, fie ca discutam despre clasicul si elegantul McQueen, sau despre propunerile minimaliste si moderne Lanvin. Formele geometrice se impun si aici, Givenchy mizand pe metalic si pe frumusetea simbolica a sferei, in timp ce Dior ne aminteste de moda colierelor purtate in jurul gatului.

Alexander McQueen Lanvin

Givenchy Christian Dior

Pentru ca mainile ne sunt cel mai puternic aliat in limbajul corporal, trebuie sa ne asiguram ca primesc atentia cuvenita. Culorile puternice ale bratarilor Ralph Lauren sau pastelurile Chanel nu ne permit sa uitam ca accesoriile pot accentua minunat cromatica tinutei. Celine introduce o tusa urbana, cu influentele ale stilului tribal, dar nu trebuie sa trecem cu vederea nici culorile si simplitatea optimista ale creatiilor Chloe.

chanel Ralph Lauren

Céline Chloé

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.