8 Tinute Trendy cu Tricotaje

Multe femei adora un pulover calduros, o pereche de jeans si o geaca puff, insa uneori trebuie sa ne condimentam tinutele, pentru a nu cadea intr-o monotonie vestimentara. Tricotajele sunt mai versatile decat ti-ai imaginat, de la pulovere chuncky asortate cu puste plisate, super feminine, pana la cardigane fine, purtate impreuna cu o pereche de high-waisted jeans.

1. Piele si tricotaje

In ultimele colectii ale marilor Case de Moda, am regasit multe piese de piele, in  cele mai variate culori. Daca ti-ai luat o pereche de pantaloni (eventual culottes) sau o fusta din piele midi, trebuie sa stii ca nu exista o piesa mai potrivita cu care sa ii/o porti decat bluza tricotata. Pentru a nu cadea in banalitate, evita asocierile de genul pantaloni de piele skinny si pulover/ fusta mini tip school girl, ankle boots si pulover. Alege formele structurate, drepte, adopta un styling cu parul uscat natural si limiteaza-te la doua/trei accesorii.

2. Tricotaje chuncky si fuste feminine

Fustele plisate, midi, de matase sau nu, avand lungimea 7/8, se potrivesc perfect cu puloverele oversized de inspiratie masculina. Pentru un look complet, ai nevoie de un pardesiu cu linii drepte, lung si cizme structurate.

https://fashionsense.ro/product/8577-pulover-lana-carina-ciclam

 

3. Set tricotat

Seturile de tricotaje asortate sunt super trendy in acest sezon. Se poarta in special cele in culori neutre sau albe. Alege o fusta 7/8 cambrata impreuna cu un pulover. Completeaza outfitul cu o poseta minimalista si cizme slouch cu toc.

4. Fir boucle si  tricotaje

Pentru o iarna super chic, combina piesele din tweed cu cele tricotate. Deoarece fustele/ blazerele din tweed au deja o structura puternica, alege pulovere sau cardigane din cashmere, care sunt fine si discrete. Pentru ca intr-o piesa de tweed ai fire in mai multe culori, paleta cromatica din care poti alege este vasta.

 

https://fashionsense.ro/product/8489-pulover-casmir-ivette-negru
https://fashionsense.ro/product/8007-fusta-stofa-klimt-verde

5. Rochiile tricotate

Rochiile midi sau chiar mai lungi au revenit in tendinte. Se poarta modelele drepte, oversized, pana la glezna, dar si cele 7/8 sau midi, cambrate pe talie, cu volum in partea de jos. Tonurile preferate sunt maro sau negru.

6. Pulovere si fuste de seara

Un mod interesant de a incorpora fustele care sunt in mod normal de seara, intr-o tinuta de zi cu zi, este sa le porti cu tricotaje oversized. Poate fi vorba despre fuste din matase fina, lurex, cu fir metalizat sau chiar despre rochia ta favorita slip, peste care iti poti pune un pulover lejer, intr-un stil foarte nonsalant si effortless.

https://fashionsense.ro/product/8515-pulover-cu-lana-rony-bej

7. Pulover si pantaloni scurti/bermude

In acest sezon, case de moda faimoase, precum Chanel sau Armani au demonstat ca pantalonii scurti sau bermudele pot fi mai fashionable iarna decat vara. Pantalonii scurti, purtati cu dresuri fine cu buline, in stilul YSL, cizme, un palton lung  si tricotaje sunt un outfit foarte trendy.

 

 

8. Cardigane si jeans cu talie inalta

Cardiganele inchise, purtate direct pe piele, au devenit foarte populare in ultimele luni. Alege modele colorate, pe care le poti combina cu jeans clasici cu talia inalta si bocanci. Fiind un look relaxat, trebuie sa ii adaugi cateva detalii care sa il faca mai interesant. Poti alege un cardigan foarte larg, pe care sa il lasi sa cada de pe un umar, sau sa pui in pantaloni doar partea din fata a cardiganului, lasand restul sa cada usor neglijent. O alta varianta interesant de styling este sa inchizi cardiganul la un singur nasturesi sa il porti cu pantaloni baggy, in stilul Bella Hadid.

https://fashionsense.ro/product/8560-jacheta-casmir-bella-bej
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.