Rochii de vara care nu trebuie sa iti lipseasca din garderoba

Cand vremea incepe sa se incalzeasca (in sfarsit!) este momentul ideal sa iti reinoiesti garderoba, iar rochiile lejere, cu printuri fresh, florale sau minimaliste, sunt piesele vestimentare perfecte de vara. Citeste mai jos si afla care sunt cele mai trendy si cool rochii dintre cele estivale, de care te vei indragosti in noul sezon.

Rochiile de in

Nimic nu anunta cu adevarat vara decat rochiile de in, albe sau in culori naturale, cu detalii chic, asortate cu genti impletite. Sezonul acesta  inul se potriveste cu formele care pun accentul pe silueta si evidentiaza talia cu o curea.

https://fashionsense.ro/product/9035-rochie-in-cu-vascoza-irenne-verde

Rochiile florale

Un tipar minimalist, cu accente feminine, si un print floral asigura un outfit foarte simplu de purtat, dar cu efect vizual maxim. Manecile lejere si volanul in partea de jos a rochiei creaza un look fluid, casual-chic.

Alege printurile cu flori mici, pentru o tinuta stil cottage-core si opteaza pentru cele mari, grafice, daca vrei un accent dramatic.

 

https://fashionsense.ro/product/9093-rochie-jersey-maggie-verde

 

https://fashionsense.ro/product/9092-rochie-jersey-maggie-negru

Rochiile cu print Tie-dye

Trendul printurilor tie-dye nu se limiteaza doar la rochii, anul acesta il vei regasi peste tot. Este in topul preferintelor celor pasionati de fashion, deoarece este abstract si minimalist, avand abilitatea de a se adapta unei varietati de stiluri si gusturi. La rochii, opteaza pentru variantele temperate in albastru-negru, kaki-negru, bej-maro, albastru-alb, pentru un look clasic, dar si cool de vara.

https://fashionsense.ro/product/9032-rochie-vascoza-salma-albastru

https://fashionsense.ro/product/9033-rochie-vascoza-salma-kaki

Rochiile camasa

Sunt alegerea perfecta, daca esti in cautare de o piesa pe care sa o poti purta atat ziua, cat si seara. Pot fi casual daca sunt asortate cu o pereche de pantofi sport si o sapca chic, in stilul celor de tenis, sau elegante, daca alegi sa le porti la sandale cu toc si o poseta pretioasa.

Rochiile slip

Sunt effortless sexy  si au o alura care aminteste de colectiile Armani din anii ’90. Rochiile cu bretele subtiri se poarta impreuna cu o geaca de blugi si pantofi sport, pentru un look casual, sau cu un sacou oversized si sandale cu toc, pentru o tinuta de seara.

Rochiile in culori tari

Rosu, galben, verde crud, albastru electric, sunt doar cateva dintre culorile care nu trebuie sa iti lipseasca din garderoba vara aceasta. Rochiile in culori tari sunt de impact si necesita un efort minim. Le poti asorta aproape cu orice, de la bijuterii minimaliste, pana la accente imprimate.

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.