7 lucruri pentru o zi frumoasa

In timpul crizei actuale, multi dintre noi se simt coplesiti de modul in care evolueaza starea generala a lumii. Este dificil si periculos sa te distantezi si sa te prefaci ca nu se intampla nimic. Doar ca, toti avem nevoie de momente in care sa citim ceva care sa ne aduca bucurie, sa purtam rochii frumoase de vara sau pur si simplu sa avem grija de o floare noua. Pentru a pastra o atitudine cat mai pozitiva, am conceput o lista cu 7 obiecte care sa iti faca ziua mai frumoasa.

1. Pernele decorative

O canapea nu este pe deplin completa fara niste perne fancy, extra confortabile. Este momentul perfect sa cauti pe internet modele de perne brodate sau imprimate, care sa fie in armonie cu designul casei tale. Fie ca alegi un model ludic sau cele clasice englezesti, pernele decorative cu siguranta vor imbunatati aspectul sufrageriei tale.

2. Rochiile de primavara

Nu scrie nicaieri ca nu ne putem bucura, chiar si in aceste conditii, de rochiile noastre preferate de primavara. Daca mereu te-ai uitat cu nostalgie la filmele americane din anii 50, in care femeile purtau rochii elegante chiar si in casa, acum este momentul sa readuci acea veche traditie in perioada contemporana. Alege o rochie cu print floral sau cu buline, asorteaz-o cu o pereche de ochelari de soare si bucura-te de fiecare zi din balcon sau de la fereastra.

3. Mocasinii de vara

Mocasinii sunt foarte confortabili si acum ai sansa sa ii descoperi intr-un mod diferit: ca incaltamante de purtat prin casa. Trebuie sa fim sincere si sa admitem ca, in unele zile, ne lipsesc shoesii noi chic. Remediul este sa iti achizitionezi acea pereche pe care o vrei atat de mult si sa o porti in casa impreuna cu un outfit lejer. Poarta o pereche de loafers nude sau albi,  o pereche de blugi si o bluza cu imprimeu solar. Te vei simti excelent si plina de energie!

4. Un lamai in ghiveci

Un lamai in ghiveci este o planta super trendy pentru living-ul sau dormitorul tau. Partea cea mai buna este ca nu este nevoie sa cauti in magazine. Exista numerosi distribuitori online, precum secretgarden.ro, care iti livreaza direct acasa orice planta doresti.

5. Un difuzor aromaterapie

Daca ai citit articolul despre cum sa iti organizezi o zi de spa acasa, atunci vei intelege de ce acest obiect vine in completarea tipsurilor oferite atunci. Majoritatea centrelor de welness & spa au un miros specific si de cele mai multe ori se datoreaza acestor difuzoare. Lumanarile parfumate pot fi fun, dar din pacate nu sunt tocmai sanatoase, in special pentru persoanele cu probleme respiratorii sau pentru copiii. Un difuzor de aromateratie este un aparat in care pui apa si cateva picaturi dintr-un ulei esential la alegere si raspandeste niste aburi care vor improspata aerul din casa.

6.O pereche de cercei chic

Un look casual pe care il porti din casa va arata imediat mult mai creativ impreuna cu o pereche de cercei. Poarta perechea ta favorita de cercei sau cumpara-ti una pe care ti-o doresti de mult timp si abordeaza un look cozy, cu un outfit din piese tricotate fin.

7.Mica enciclopedie Hygge

Stilul danez a fost foarte trendy in ultimii ani, insa principiile danezilor legate de relaxare si modul in care trebuie sa iti construiesti spatiul in care locuiesti sunt si mai interesante decat lumanarile parfumate si luminitele decorative. Cumpara in varianta pe hartie sau ebook cartea Mica enciclopedie Hygge. Reteta daneza a fericirii e scrisa de Meik Wiking si publicata in limba romana la editura Litera. Vei invata o multutime de lucruri fascinante despre mentalitatea daneza, iar lectura in sine va fi un motiv de bucurie.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.