5 rochii elegante si moderne pe care trebuie sa le avem in 2019

Moda anului 2019 ne ofera un preview al imbinarii perfecte intre eleganta clasica si tendinte, iar imaginea cea mai clara ne este oferita prin noile modele de rochii de pe podiumurile internationale. Iar trendurile sezonului de iarna 2019 devin mai usor de purtat si de adaptat diferitelor stiluri si siluete.

Un trend care s-a afirmat in 2018 si care este continuat de viziunea designerilor si in acest an vizeaza rochiile in carouri. Un imprimeu clasic, acesta ne permite sa le purtam intr-o tinuta office, daca mizam pe un model midi cu maneci lungi si un croi drept, dar si intr-un outfit relaxat de zi, asa cum propune Oscar de la Renta prin modelele cu volane in partea de jos.

O piesa versatila, rochia in carouri poate descrie atat un stil clasic, daca o asortam cu pantofi stiletto cu varf ascutit sau cu sandale cu barete inguste, cat si un stil modern daca alegem o pereche de pantofi intr-o culoare puternica sau daca optam pentru un model asimetric.

rochie-carouri  rochie-carouri

rochie-albastra-carouri  rochie-verde-carouri-sense

Rochia din catifea a devenit un item esential in garderoba oricarei femei. Fie ca dorim o rochie in tendinte cu umeri goi, cu maneci bufante sau accesorizata cu funde, fie ca preferam o rochie eleganta cu un croi midi sau maxi si pliuri in zona taliei, tinuta obtinuta nu poate fi decat feminina si de un rafinament clasic.

Culorile propuse de designeri sunt predominat inchise, iar nuantele de violet, verde sau rosu se afla printre preferatele designerilor. Daca dorim insa un outfit cu tuse casual, dar la fel de feminin si de elegant, putem opta pentru o rochie cu imprimeu floral pe care sa o accesorizam cu o pereche de pantofi uni.

rochie-catifea-neagra  rochie-catifea

rochie-catifea-sense  rochie-catifea-violet-sense

rochie-florala-catifea-sense  rochie-catifea-sense

Niciun sezon fara o rochie cu imprimeu floral. Aceasta este deviza designerilor in ultimele sezoane, iar nume celebre ca Dolce&Gabanna sau Anna Sui ne incurajeaza sa experimentam cu diverse modele.

Putem opta, astfel, pentru modele pe corp, accesorizate cu cercei masivi si pantofi cu aplicatii pentru un outfit glam, elegant, dar si pe modele in doar doua culori contrastante precum negru-oranj sau negru-rosu pentru o tinuta cu tuse clasice.

rochie-flori-fg  rochie-flori-fg

rochie-flori  rochie-flori-sense

rochie-flori-catifea-sense  rochie-flori-sense

Orice tinuta dedicata unui eveniment monden poate fi creata cu usurinta cu ajutorul unei rochii cu maneci din tull. Celebritatile adora acest model elegant pe care il afiseaza la evenimente de tip cocktail, iar croiurile midi si maxi cu imprimeu floral se afla printre cele mai noi trenduri.

Un model care imbina doua dintre cele mai populare tendinte, rochia cu maneci transparente si broderie sau print floral poate fi corect accesorizata cu cercei fini, fara a necesita o accesorizare in zona decolteului.

rochie-flori-tull  rochie-flori-tull

rochie-flori-tull  rochie-flori-tull-sense

Culorile statement sunt si in acest sezon un must have, iar rochiile intr-o nuanta puternica de galben se afla printre preferatele designerilor.

Rochiile cu volane in partea de jos, cu un umar gol sau cu maneci despicate ori de tip capa sunt printre cele mai moderne optiuni, potrivie atat pentru un look relaxat de zi, cat si pentru un outfit de seara.

rochie-galbena-oscar  rochie-galbena

rochie-galbena-midi  rochie-galbena-sense

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.