5 piese colorate esentiale pentru o vara in tendinte

Vara aceasta ne aduce numeroase motive pentru a indragi moda si de a ne simti cat mai confortabil adoptand noile tendinte ale sezonului cald. Iar outfiturile colorate care ne insenineaza orice dimineata grabita spre serviciu, sau orice weekend relaxat cu prietenii, se afla printre primele repere de bifat pe aceasta lista.

Celebritatile, designerii si stilistii ne propun sa aducem look-urile alb-negru pe plan secund si sa ne concentram atentia asupra tinutelor in culori statement care pot fi purtate atat in crearea unui stil casual urban, cat si in schitarea unui outfit business elegant.

Galben. O culoare ce descrie perfect sezonul primavara-vara, galbenul este una dintre primele optiuni atunci cand dorim sa obtinem o tinuta lejera de oras. Urmand traiectoria trendurilor 2019, putem alege o rochie camasa cu un croi lejer pentru un look de zi, dar putem opta cu incredere si pe un model midi cu umeri goi pentru un eveniment classy.

Un outfit de serviciu va respecta tendintele anului 2019 daca optam pentru o rochie midi si un sacou lung in ton, asa cum propune Escada. Daca accesoriile in nuante de bej sau cele negre sunt ideale pentru iesirile de zi, tinutele elegante vor fi accentuate prin genti sau pantofi oranj, violet sau auriu.

rochie-camasa-galbena  rochie-scurta-galbena

rochie-galbena-eleganta  rochie-midi-galbena

rochie-galbena-sense  rochie-galbena-flori-sense

Roz fuchsia. Feminitatea unei fuste midi este de necontestat. Iar daca alegem o nuanta de roz fuchsia, putem afisa cu incredere look-ul creat la cele mai elegante evenimente, dar si intr-un context mai casual.

Femeile cu o culoare a parului sau a tenului mai deschisa vor fi avantajate de o tinuta creata cu ajutorul unui top intr-o nuanta deschisa de roz, in timp ce femeile cu o nuanta mai inchisa a parului vor putea miza pe duoul fuchsia-albastru sau fuchsia-oranj.

fusta-roz-midi  fusta-fuchsia-pliuri

fusta-roz-talie-inalta  fusta-roz-midi-sense

Verde. Pentru moda anului 2019, Armani aminteste ca nuantele soft ca verdele deschis (celadon) sunt ideale pentru un stil feminin cu tuse romantice. Iar o rochie in aceasta culoare alaturi de o jachete sau de accesorii roz pudrat vor schita nu doar un look in tendinte, ci si o combinatie boema.

Un alt reper pe care trebuie sa il vizam in obtinerea unui outfit modern este alaturarea nuantelor inchise de verde si albastru, asa cum ne incurajeaza Andrew Gn. O varianta ideala pentru o iesire glam, aceasta va fi cu atat mai bine pusa in valoare de accesorii care vor echilibra cromatica, de la cercei albi la genti sau pantofi rosii.

verde-roz  verde-albastru

pantaloni-verzi-sense  top-verde-sense

Corai. Culoarea anului 2019 descrie o feminitate delicata si ne inspira in crearea tinutelor elegante de seara, dar si atunci cand dorim sa obtinem un outfit business modern, clasic, dar si relaxat.

Astfel, fusta creion corai este piesa must-have pentru orice iubitoare de moda si poate fi purtata cu un tricou alb uni daca preferem un stil cu tuse casual, sau cu un sacou alb lung daca dorim sa ne incepem o zi la birou in note classy chic. Pentru o cromatica si mai feminina, topul roz piersica sau lila deschis, cu volane sau dintr-un material satinat, ne promite un stil rafinat si elegant, usor de accesorizat cu pantofi cu toc in culori deschise.

fusta-corai-creion  fusta-creion-corai

fusta-midi-corai  fusta-office-corai-sense

Albastru inchis. Naeem Khan, Andrew Gn si Armani sunt doar cateva dintre numele celebre ale modei internationale care mizeaza pe nuantele inchise de albastru pentru tinute classy, cu personalitate.

Fie ca alegem o bluza cu volane, un sacou lung sau peplum, un top din voal sau o fusta midi in A, o nuanta puternica precum albastrul metalic sau cobalt ne va aduce mai aproape de un look statement. Putem asorta la fel de usor cu oranj sau nuante de rosu, dar si cu verde inchis sau fuchsia in crearea unui outfit care va atrage atentia oriunde alegem sa il purtam.

oranj-albastru-armani  bluza-albastra

bluza-albastra  bluza-albastra-sense

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.