5 modele de genti care monopolizeaza tendintele

In fiecare sezon accesoriile sunt privite din noi perspective atat ca piese individuale cat si parte a unei ecuatii stilistice complexe si mereu in schimbare. Pentru inceputul lui 2018, gentile sunt cele care evidentiaza nota chic a unei tinute accentuandu-i notele definitorii sau contrastand cu acestea pentru un efect maxim. Acestea sunt modelele de genti care pot respecta ambele directii stilistice si care monopolizeaza tendintele acestui an:

Gentile albe sau black&white. In diverse abordari, gentile albe uni sau cele alb-negru au fost prezente in agenda designerilor precum Dior, Prada sau Bottega Veneta. Usor de accesorizat un outfit uni, in special all white sau all black, acestea isi pastreaza statutul de accesoriu must have indiferent daca alegem un model in linii clasice sau unul casual de tip sac.

geanta-bottega  geanta-dior

geanta-prada  geanta-prada

Geanta-bratara. Cu o bareta purtata ca bratara, geanta mica in acest model reprezinta o bijuterie in sine, iar modelele Alexander McQueen cu bareta compusa din zale metalice se afla printre cele mai concludente exemple. De dimensiuni mici, acestea vor intregi perfect o tinuta eleganta asa cum sugereaza Celine sau glam in stilul Valentino.

Modelele mini si colorate admirate in prezentarea Alexander McQueen devin o amprenta a tinutei prin repetarea imprimeului uneia dintre piesele vestimentare. Daca cea de-a doua piesa componenta a tinutei este uni, outfitul rezultat nu va fi doar corect ci si extrem de chic.

geanta-celine  geanta-valentino

geanta-mcqueen  geanta-mcqueen

Gentile mini. Variantele mini ale gentilor clasice precum cele propuse de Chloe sau modelele inventive din prezentarea Louis Vuitton pastreaza si evidentiaza interesul designerilor pentru gentile cat mai mici si mai usor de purtat. Baretele din zale argintii sau aurii subliniaza un look glam urban in tendinte, in timp ce nuantele de maro aduse in prim plan in prezentarea Vuitton le fac pe acestea ideale si unei tinute casual chic.

geanta-mini-albastra  geanta-mini

geanta-mini-louis-vuitton  geanta-mini-louis-vuitton

Gentile animal print si snake print. Un model clasic, geanta animal print si in modelele derivate ale acestuia ramane un accesoriu la care putem apela pentru orice tinuta business chic, dar si pentru un look glam. Gucci propune modele de tip servieta, incurajand integrarea acestora nu doar intr-o tinuta clasica ci si in cele de seara.

Nuantele clasice de alb-maro-negru transforma aceste modele intr-un accesoriu complementar unei tinute intr-o cromatica pamantie, dar si unui look dominat de nuante aprinse de rosu.

geanta-gucci  

geanta-bottega  geanta-gucci

Gentile country. Gentile intr-un stil country completeaza tinute dintre cele mai diverse. Oscar de la Renta propune modele cat mai mici care insotesc look-uri elegante in alb si negru, in timp ce Michael Kors le alatura tinutelor casual in nuante de roz sau gri.

Perfecte atat in sezoanele de tranzitie cat si in cele calde, gentile etno pot fi foarte usor asortate unor pantofi casual maro si bijuteriilor din lemn.

geanta-paie-oscar-de-la-renta  geanta-paie-kors

geanta-phillip-lim  geanta-paie-kors

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.