5 bluze office esentiale pentru garderoba sezonului

In acest sezon, bluzele office cu accente casual sau elegante raman in atentia iubitoarelor de moda, ajutand prin croiuri, culori sau imprimeuri in tendinte la schitarea unor outfituri cat mai chic. Iata care sunt cele 5 modele de bluze office pe care putem miza cu incredere pentru o saptamana cat mai fashionable la serviciu:

Bluza asimetrica in culori neutre sau non-culori aduce prin croi un element modern unei piese vestimentare clasice. De cele mai multe ori lungi sau in A, este indicat ca acestea sa fie purtate cu pantaloni conici, cu sau fara talie vizibila. Modelul este recomandat in special persoanelor inalte sau de o inaltime medie, dar poate fi adoptat si de catre persoane petite daca tinuta este accesorizata cu o pereche de pantofi cu toc.

bluza-asimetrica-serviciu  bluza-asimetrica-serviciu

bluza-asimetrica-sense  bluza-asimetrica-sense

Clasica optiune pentru birou, camasa cu dungi subtiri, verticale si, de cele mai multe ori, in doua culori, poate primi o nota moderna prin diverse detalii. Putem astfel opta fie pe un model cu volane la mneci si sa accesorizam discret zona decolteului, fie pe un model clasic, incheiat pana la ultimul nasture si accesorizat cu un colier statement sau, de ce nu, cu o cravata.

Daca urmarim, insa, obtinerea unei tinute imposibil de ignorat, chic, moderna si feminina, putem asorta acest tip de camasa cu o a doua piesa in culori puternice. Poate fi o fusta midi in A, cu un imprimeu colorat, sau o pereche de pantaloni intr-o culoare statement.

Avantajul acestor camasi cu dungi verticale este ca lungesc optic silueta. Pentru a accentua si mai puternic acest efect, este indicat sa le purtam cu terminatia ascunsa de talia pantalonului sau a fustei.

bluza-dungi  bluza-dungi-sense

bluza-dungi  bluza-dungi

Bluzele cu jabou sunt un exemplu al feminitatii, iar croiala ne sugereaza sa alegem un model uni, fara imprimeuri. Pentru a sublinia tonul feminin al tinutei, acestea pot fi purtate cu fuste mini sau midi. Un model care aduce un plus de volum in zona bustului, bluzele cu jabou vor avantaja si siluetele voluptoase, atragand atentia in partea centrala a siluetei.

bluza-jabou  bluza-jabou-fashionsense

Bluzele cu imprimeu floral vor aduce, inevitabil, volum in partea superioara a siluetei. Din acest motiv este recomandat sa fie alese fie modele scurte, care nu acopera soldurile, fie modele lungi purtate cu terminatia ascunsa de talia pantalonului sau a fustei.

Bluza florala cu imprimeu multicolor poate fi purtata cu o a doua piesa uni, intr-una dintre culorile acesteia, in timp ce o bluza cu imprimeu in doua culori permite alegerea unei piese intr-o a treia culoare. Datorita imprimeului, accesorizarea in zona decolteului nu este necesara; exceptia poate fi data de camasa! cu imprimeu purtata cu ultimii nasturi descheiati.

bluza-flori  bluza-flori

bluza-flori-fashionsense  bluza-flori-fashionsense

Chiar si fara imprimeu, bluzele din matase aduc o nota high class look-ului creat. Pentru sezonul de tranzitie putem alege un model rosu, culoarea vedeta a momentului, dar si o nuanta de roz-fuchsia-violet. Asortarea acesteia cu o fusta cu talie inalta, conica, va sublinia o silueta clepsidra, atat timp cat talia este accentuata cu o curea.

O nota si mai chic este data de alegerea unei fuste cu imprimeu, cu atat mai mult daca una dintre nuantele imprimeului coincide cu cea a bluzei. Daca alegem o bluza dreapta, dintr-un material vaporos, este indicat sa mizam pe o a doua piesa pe corp. Aceasta combinatie este sugerata mai ales persoanelor cu o silueta triunghi, cu umeri ingusti si solduri pronuntate.

bluza-matase-roz  bluza-matase-mov

bluza-matase-sense  bluza-matase-fashionsense

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.