4 jachete, 4 stiluri, 4 siluete

Una dintre putinele piese pe care le putem pastra in garderoba pe tot parcursul anului, jacheta a devenit un aliat al stilului pentru toate iubitoarele de moda. In functie de croiala, de imprimeu si de tipologia vestimentara pe care o reprezinta, aceasta poate fi nu doar o parte a unui outfit, ci un mijloc prin care exprimam un stil si prin care putem evidentia diverse atuuri.

Dungile, imprimeul cu un puternic impact vizual, estetic, sunt un trend deja canonic si fara de care nu putem considera o garderoba completa. O jacheta lunga in dungi poate fi cu usurinta reprezentativa stilului casual chic, mai ales daca includem un accesoriu statement precum o geanta overzise intr-o culoare puternica, dar poate descrie, la fel de bine, un stil office. Combinatia alb-negru accentueaza stilul clasic, modelul scurt avantajeaza mai ales persoanele cu o silueta petite, iar impreuna cu o pereche de pantaloni negri conici si un top alb intregeste perfect o tinuta de birou. Pentru a accentua tusa moderna a look-ului, putem alege un model cu maneci ample, 3/4, iar pentru o sublinia un aer relaxat al outfitului, asortarea cu o pereche de jeansi drepti este o solutie la indemana, cu o prezenta de neignorat printre trenduri.

jacheta-dungi jacheta-dungi

jacheta-dungi jacheta-dungi-sense

Un model elegant si foarte feminin, jacheta peplum a devenit o expresie a stilului classy, sofisticat. Croiala o recomanda persoanelor care vor sa camufleze zona soldurilor si sa sublinieze talia, iar o curea intr-o culoare contrastanta contribuie la obtinerea acestor efecte. Purtata cu o fusta sau cu o rochie conica si o pereche de pantofi cu toc, jacheta peplum defineste un look elegant, ideal evenimentelor formale, in timp ce outfitul creat impreuna cu o pereche de pantaloni pana poate fi inclus printre ideile de styling pentru o zi la birou.

jacheta-peplum jacheta-peplum

jacheta-peplum-palermo jacheta-peplum-sense

Cardiganul poate fi purtat in orice sezon, iar un model scurt este ideal pentru persoanele care vor sa creeze efectul unei siluete mai inalte. O culoare feminina precum rozul sau coraiul aduce o nota de culoare unui outfit all white elegant, iar o geanta intr-o culoare pastel sustine cromatica unui stil casual chic foarte feminin. Usor de purtat cu un top uni sau alaturi de o bluza cu imprimeu floral, cardiganul scurt este o piesa versatila care intregeste cu usurinta un look relaxat de oras, dar si o tinuta de birou impreuna cu o pereche de pantaloni bej sau cu o rochie cu pliuri.

cardigan-scurt  cardigan-scurt

cardigan-scurt  cardigan-scurt-sense

Cardiganul cu revere ample este o piesa care poate fi purtata indiferent de silueta. Modelul amplu, relaxat, fara inchidere, il recomanda persoanelor cu o silueta voluptoasa, mai ales daca este vorba despre o croiala scurta, in timp ce modelele mai lungi pot avantaja mai ales siluetele androgine sau inalte. Colierul statement purtat impreuna cu acest model de cardigan va atrage atentia in partea de sus, acesta fiind unul dintre artificiile stilistice propuse de stilisti persoanelor care vor sa distraga atentia de la linia mediana a siluetei.

cardigan-revere cardigan-revere

cardigan-revere cardigan-revere-sense

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.