15 lucruri care nu trebuie sa iti lipseasca din bagajul de vacanta- 2

9.  Pantalonii Coulotte 

Sunt foarte confortabili si pot fi purtati atat ziua, cat si seara. Se potrivesc perfecta cu sanadale joase si un top basic, dar arata excelent si impreuna cu tocuri & un top de matase.

 

 

10. Salopeta de viscoza, denim sau in

Este genul de piesa efortless care necesita un styling minimal. Sezonul acesta sunt in tendinte salopetele in culoarea denimului, purtate, daca au bretele, cu un top alb.

11. Fusta din material natural

Alege un model alb sau bej, care sa se potriveasca cu majoritatea topurilor. Fustele din in, bumbac, viscoza sau denim, cu un tipar lejer, nu trebuie sa iti lipseasca din bagajul de vacanta.

https://fashionsense.ro/product/9109-fusta-in-karen-maro
https://fashionsense.ro/product/8206-fusta-din-in-cu-vascoza-irenne-negru

12.  2 perechi de sandale

Ai nevoie de o pereche super comoda de sandale, pe care sa o porti cand te plimbi prin oras, si inca una care sa se potriveasca cu o rochie de seara. Sandalele de seara, trendy in acest sezon, sunt cele colorate, cu toc mic si varf patrat.

13.  Pantofii sport

Fie ca planuiesti o excursie intr-o capitala sau o vacanta la mare, o pereche de pantofi sport nu trebuie sa iti lipseasca din geamantan.

14.  The Little Black Dress

Este o rochie pe care o vei putea purta cu succes la cina, impreuna cu sandale cu toc, dar si de zi, daca o asortezi cu sandale joase si o palarie cool.

https://fashionsense.ro/product/8259-rochie-office-carina-negru

15. Cercei

Alege modele minimaliste, abstracte, chiar daca sunt supradimensionati, astfel incat sa se potriveasca atat cu o pereche de pantaloni scurti si un top basic, cat si cu o rochie de seara.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.